Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2018. Október 10. 12:40, szerda | Helyi
Forrás: police

Őrizetben a betörők

Őrizetben a betörők

Egy nógrádszakáli ingatlanba tört be a két férfi és fiatalkorú társuk.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2018. szeptember 25-én 21 óra 52 perckor tettek bejelentést, miszerint egy nógrádszakáli ingatlanba betörtek.

A nyomozók a végrehajtott adatgyűjtés eredményeképp beazonosították és a napokban elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 19 éves, 18 éves és 17 éves helyi lakosokat.

A nyomozás adatai alapján a 18 éves férfi és fiatalkorú társa a bejelentés napján a délutáni órákban az egyik nógrádszakáli ingatlan bejárati ajtaját, melléképületeinek ajtaját, valamint ablakait betörte, az ingatlanba bement, azonban onnan nem tulajdonított el semmit. A két gyanúsított ezt követően 19 éves társukkal együtt visszament az ingatlanhoz, és onnan gáztűzhelyet, kályhát, vízmelegítőt, különböző háztartási eszközöket és kézi szerszámokat tulajdonított el. A gyanúsítottak a tárgyak egy részét értékesítették, majd a kapott készpénzt egymás között elosztották.

A Szécsényi Rendőrkapitányságra előállított két férfit és fiatalkorút a nyomozók lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, melyet követően a 18 éves férfit és fiatalkorú társát bűnügyi őrizetbe vették. Az őrizetbe vett két gyanúsított ellen a Szécsényi Rendőrkapitányság további vagyon elleni bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.

Képünk illusztráció.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 08:51, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat az egész napos sebességmérő akció helyszíneire.

Huszonnégy órás sebességmérő akciót tart a rendőrség április 19-én reggel 6 órától, a helyszínekre bárki tehet javaslatot.

2024. Április 19. 08:28, péntek | Helyi

Tűzoltók a toronyházban.

A Nógrád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szituációs begyakorló gyakorlatot tartott a héten a vármegyeszékhely és Bátonyterenye hivatásos tűzoltóinak Salgótarjánban, az Erzsébet téren.

2024. Április 19. 08:18, péntek | Helyi

Közúti baleset Nagylóc és Hollókő között.

Karambolozott két személyautó kedden délután a 2122-es számú úton, Nagylóc és Hollókő között.

2024. Április 19. 08:00, péntek | Helyi

Reggel helyenként fagyhat.

Kezdetben sok napsütésre számíthatunk, de a keleti tájakon elszórtan záporok előfordulhatnak.