Városlista
2024. május 21, kedd - Konstantin

Hírek

2013. Július 25. 08:00, csütörtök | Helyi
Forrás: infonograd

Őrizetbe vették a rablót

Őrizetbe vették a rablót

Mobiltelefont csavart ki egy nő kezéből a rabló.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás bűntett elkövetése miatt folytat büntetőeljárást D. Ottó 22 éves somoskőújfalui lakos ellen.
D. Ottó megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2013. július 15-én egy Somoskőújfaluban lévő lakásban nő ismerősét, aki postai alkalmazottként küldeményt kézbesített részére, többször felszólította, hogy a telefonját adja át neki. Miután a hölgy ennek nem tett eleget, D. Ottó a mobiltelefont elvette tőle úgy, hogy a sértett kezét – melyben a készülék volt- háta mögül előrehúzta és kicsavarta. Ennek
következtében a nő megsérült.
D. Ottót a rendőrök 2013. július 20-án elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, ahol rablás bűntett elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A házkutatás során a rendőrök megtalálták az eltulajdonított telefont. A férfit őrizetbe vették a nyomozók.
A hatóság előterjesztéssel élt az ügyészség felé a gyanúsított előzetes letartóztatásának indítványozására.

Címkék: rabló

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 21. 05:33, kedd | Helyi

Salgótarján - a fenyőfák politikai élete

A fenyőfák kiirtása nem politikai kérdés, de lehet belőle azt is fabrikálni. Amint azt a mondás tartja: Rossz az, aki rosszra gondol.

2024. Május 20. 09:00, hétfő | Helyi

A TikTok fellép a mesterséges intelligencia ellen

A TikTok mostanra az egyik legnagyobb közösségi felületté vált és napi szinten százmilliók használják. Egyre több rajta az olyan tartalom, amelyet mesterséges intelligencia segítségével állítanak elő

2024. Május 20. 08:00, hétfő | Helyi

Folytatódik a zivataros-napos idő.

Eleinte helyenként, majd délutántól egyre több helyen kell számítani esőre, záporra, zivatarra, amelyeket felhőszakadás, jégeső kísérhet.

2024. Május 19. 12:30, vasárnap | Helyi

Hajóbaleset Verőcénél - OMSZ: fej- és kulcscsontsérülést szenvedett a balesetet túlélő férfi.

Kisgéphajó ütközött egy szállodahajóval szombat éjjel a Dunán, Verőce közelében, a balesetben ketten meghaltak, öt embert jelenleg is keresnek - közölte az M1 Híradója vasárnap délelőtt.