Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2014. Február 25. 13:30, kedd | Helyi
Forrás: infonograd

Öregfiúk siker a pásztói labdarúgó teremtornán

Öregfiúk siker a pásztói labdarúgó teremtornán

Pásztón, a Dózsa iskola tornatermében Szabó Tibor és Reviczki János játékvezetése mellett befejeződött az öregfiúk Farsang Kupa küzdelme.

A zárónapon már az első találkozón a rendkívül sportszerű Sördögök magabiztos legyőzésével eldöntötték az elsőség sorsát. A második találkozón a szárnyra kapott Hooligans megszerezte a P.TOP skalpját, majd a következő találkozón szinte nekirontott a már kupagyőztes Öregfiúk együttesének. A durva szabálytalanságokkal is tarkított, amúgy mindvégig szoros találkozón, amikor Bognár Zsolt és Bognár Attila remek összjátéka végén az utóbbi mintaszerű gólt – a harmadikat – ragasztotta az ellenfél hálójába, már szinte mindenki számára nyilvánvalóvá vált, ki fogja kiérdemelni a legtechnikásabb játékosnak járó különdíjat.
A gólkirályi címre az utolsó találkozó végéig várni kellett, ugyanis a 17 találatig jutott Ludányi Zoltán (Hooligans) vetélytársának, Kapás Lászlónak (P.TOP) a záró találkozón még volt esélye, hogy utolérje őt. Kapás végül öt góllal terhelte meg a Sördögök hálóját, így 19 góllal ő lett az idei Farsang Kupa téli teremfoci torna gólkirálya. A Herkules DSE által szervezett torna díjait Sípos Péter DSE elnök, Szabó Zsolt intézményvezető mellett Volek György, Pásztó város alpolgármestere adta át az arra érdemeseknek.
A záró forduló eredménye:
Öregfiúk-Sördögök 8-4 (3-2) gl.: Bognár A. 3, Nágel T. 2., Bognár Zs. (2), Lipták L., illetve Sándor A.(2), Sándor B., Sisák G.
Hooligans-P.TOP 7-5 (3-2) gl: Göröcs G. (2), Káposzta Cs.,Ludányi Z ., Sándor I., Holtner K., Gortva Sz. ill. Tari N. 3, Maksó D., Kapás L.,
Hooligans-Öregfiúk 3-4 (1-2) gl.: Szuhánszky T.(2), Holtner K. ill. Kelemen K., Kátai Z., Bognár A., Bognár Zs.
Sördögök-P.TOP 7-12 gl.: Petreczki T. (6), Sándor B. ill.: Kapás L.(5), Szabó J.(3), Maksó D.(2), Tari N.(2).
A torna végeredménye:
1. Öregfiúk (Csohány Csaba, Racskó Ödön,Tari Sándor, Lipták László,Bognár Attila,Nágel Tibor,Kátai Zoltán, Bognár Zsolt, Kelemen Károly, Odler Tibor, Angel Péter Csapatvezető: Szeles János 16 pont 2. P.Top 10 3. Hooligans 9 4. Sördögök 0
Különdíjak: gólkirály, Kapás László (P.TOP) 19 gól, legjobb kapus Csohács Csaba Öregfiúk, legtechnikásabb játékos Bognár Attila Öregfiúk, legsportszerűbb csapat, Sördögök.

Felvételünkön az Öregfiúk győztes csapata, Álló sor: Racskó Ödön, Lipták László, Nágel Tibor,Halasi Sándor, Szeles János (csapatvezető),Kátai Zoltán, elől: Csohány Csaba(a legjobb kapus címet érdemelte ki) , Kelemen Károly (ifjú Bognár Zsolt) Bognár Zsolt, Bognár Attila(a torna legtechnikásabb játékosa lett),Tari Sándor. A csapatképről hiányzik Odler Tibor és Angel Péter

Forrás: nogradsport.wordpress.com

Programajánló

Címkék: öregfiúk

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 12:00, szombat | Helyi

Megemlékezés Szent Flórián napján.

Május 4. Szent Flórián, a tűzoltók védőszentjének napja. Ez a nap a hivatásos, az önkormányzati, a létesítményi és az önkéntes tűzoltóké, valamint az összes tüzes mesterséget művelőé, ezen a napon valamennyiük védőszentje elő

2024. Május 04. 08:00, szombat | Helyi

Jó idő lesz hétvégén, vasárnap van esély záporokra.

Túlnyomóan napos idő várható. Kezdetben a Dunántúlon lesz több a felhő, néhol eső, zápor is előfordulhat.

2024. Május 03. 12:12, péntek | Helyi

Összehangolt csapás a drogkereskedőkre!!!

Kábítószerdílereket iktattak ki a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság felderítői, 4 fő őrizetbe került.

2024. Május 03. 08:58, péntek | Helyi

MVM: júliusban egységesíti ügyfélkiszolgálását az MVM Next, az ügyfeleknek nincs teendőjük.

Az ügyfélkiszolgálás egységesítése érdekében az MVM Csoport tulajdonában álló E.ON Áramszolgáltató Kft. beolvad az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt.-be.