Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2014. Augusztus 22. 12:00, péntek | Helyi
Forrás: infonograd

Önkormányzati választások: összefogott a baloldal Bátonyterenyén

Önkormányzati választások: összefogott a baloldal Bátonyterenyén

Bejelentette indulását az októberi önkormányzati választásokon a Baloldali Összefogás Bátonyterenyéért. Az összefogás polgármester jelöltje Lavajné Dóka Éva

Az MSZP, DK, Európai Balodal és a Szociáldemokrata Párt szövetségében induló polgármester jelölt és képviselők a tiszteld a múltat,élj a jelenben és építsd a jövőt jelmondat keretében vágnak neki az őszi megmérettetésnek. A mai sajtótájékoztatón bemutatták a jelölteket, ismertették programjuk alappilléreit.
Lavajné Dóka Éva a szövetség polgármester jelöltje elmondta, nem rombolni szeretnének, hanem építeni. Megtartani, folytatni a jót és változtatni a rosszon. Nem fognak gyűlöletkampányt folytatni, nem szidnak senkit, a városlakók iránti tisztelet, a város élhetővé tétele a fő motiváció. A jelöltek: Sándor Ede, Varga József, Czikora Györgyné, Andrási László, Oroszné Kovács Györgyi,Várszegi István,Molnárné Blaskovics Blanka és Jászai Nagy István.

Forrás: nograd24.hu

Címkék: baloldal

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 12:12, péntek | Helyi

Összehangolt csapás a drogkereskedőkre!!!

Kábítószerdílereket iktattak ki a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság felderítői, 4 fő őrizetbe került.

2024. Május 03. 08:58, péntek | Helyi

MVM: júliusban egységesíti ügyfélkiszolgálását az MVM Next, az ügyfeleknek nincs teendőjük.

Az ügyfélkiszolgálás egységesítése érdekében az MVM Csoport tulajdonában álló E.ON Áramszolgáltató Kft. beolvad az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt.-be.

2024. Május 03. 08:00, péntek | Helyi

Szeles, nyárias idő.

Erősen felhős lesz az ég, és sokfelé számíthatunk esőre, záporra, zivatarra, helyenként ismét előfordulhatnak hevesebb gócok.

2024. Május 03. 07:02, péntek | Helyi

A magyar állami frankhamisítás, amellyel Franciaországot akartuk büntetni Trianonért

Egy évszázaddal ezelőtt az volt a hazafi, aki bűnözött. Aki nemzetközi botrányba sodorta hazáját a legmagasabbrangú politikusok tudtával. A hazaáruló bitangok pedig azok voltak,