Városlista
2024. május 21, kedd - Konstantin

Hírek

2015. Április 24. 09:36, péntek | Belföld
Forrás: MTI

Öngyilkos lett a szentkirályszabadjai sorozatgyilkos

Öngyilkos lett a szentkirályszabadjai sorozatgyilkos

Felakasztotta magát a Szegedi Fegyház és Börtönben a tényleges életfogytiglani szabadságvesztésre ítélt szentkirályszabadjai sorozatgyilkos, Ember Zoltán - közölte a Délmagyarország című napilap pénteken.

A lapban az olvasható, hogy a férfi vasárnap ölte meg magát a Csillagban. A Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága (BVOP) személyiségi jogokra hivatkozva nem erősítette meg, de nem is cáfolta, hogy Ember Zoltánról van szó.
A Délmagyarország szerint a BVOP azt közölte, hogy egy jogerős szabadságvesztés büntetést töltő férfi felakasztotta magát, ezt a felügyelet észlelte. Az egészségügyi személyzet azonnali és szakszerű segítségnyújtása után a fogvatartottat kórházba vitték, ahol később meghalt. A rendőrség az idegenkezűséget kizárta.
Ember Zoltánt 2006 januárjában ítélte jogerősen tényleges életfogytiglanra a Győri Ítélőtábla. A férfi 1991 és 2004 között öt ember életét oltotta ki Szentkirályszabadján. Brutálisan meggyilkolt áldozatai között volt a bátyja, valamint négy nyolcvanévesnél idősebb ember, akit ki is rabolt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 21. 06:00, kedd | Belföld

Hajóbaleset Verőcénél - Őrizetbe vették a szállodahajó kapitányát

Segítségnyújtás elmulasztása miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették a szállodahajó kapitányát hétfőn - közölte a rendőrség a police.hu-n.

2024. Május 21. 06:00, kedd | Belföld

Nagy István: már 184 millió új fát ültettünk erdeinkben

Tartósan sikerült megfordítani a negatív erdőtelepítési trendet az országfásítási program 2019-es meghirdetésével: az elmúlt öt évben 184 millió új fát ültettünk el

2024. Május 20. 16:00, hétfő | Belföld

Gyérítik a szúnyogokat

Kilenc vármegyében, csaknem ötvenezer hektáron gyérítik a szúnyogokat

2024. Május 20. 06:00, hétfő | Belföld

Hajóbaleset Verőcénél

A Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság hajói