Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2014. Október 07. 12:00, kedd | Helyi
Forrás: infonograd

Oláh Gergő rajong a feleségéért

Oláh Gergő rajong a feleségéért

A karancslapujtői Oláh Gergő az X-Faktor sikere után is megmaradt annak a szerény, mosolygós fiatalembernek, mint amilyen a verseny előtt volt.

A házaspár életében az ősz beköszöntével nagy változás történt: gyermekeik óvodások lettek. Az énekes a Like magazinnak elárulta, hogy tőle jobban tart kislánya és kisfia.
"Van, hogy hangosabban rájuk szólok, de nem durvulok el. Mivel kevesebbet tudok otthon lenni, ha együtt vagyunk, a gyermekeink mindent nekem akarnak megmutatni, hozzám jönnek állandóan. Nekem magyaráznak, és egész nap mesélnek. Ezért ha én odaszólok, jobban megjegyzik és rosszabbul esik nekik. De most, hogy mindketten oviba járnak, más lesz nekünk. Niki is elmehet dolgozni, ha szeretne" - jegyzi meg Oláh Gergő.
November 28-án lesz hatodik házassági évfordulójuk, de nyolc éve alkotnak egy párt. Az énekes odafigyel párjára, hogy szép és nőies legyen.
"Én vagyok lényegében a stylistja. Van rá példa, hogy megmondom neki, ha valami nem passzol a ruhájához. Ilyenkor felidegesítem Nikit. A sminket se ő, se én nem szeretjük. Sokkal jobban szeretem, amikor nincs valakin két kiló vakolat. Niki szerintem természetes szépség, enélkül is gyönyörű. Nagyon büszke vagyok rá. A gyerekek születése előtt is csodálatosan festett, amióta pedig világra hozta a kicsiket, ugyanilyen vonzó maradt!" - áradozott feleségéről Oláh Gergő.

Forrás: sztarklikk.hu

Programkereső

Címkék: oláh gergő

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 08:00, vasárnap | Helyi

Nyárias meleg, futó záporokkal.

Kezdeti napos időt egyre több gomoly és fátyolfelhő zavarhatja meg.

2024. Május 04. 12:00, szombat | Helyi

Megemlékezés Szent Flórián napján.

Május 4. Szent Flórián, a tűzoltók védőszentjének napja. Ez a nap a hivatásos, az önkormányzati, a létesítményi és az önkéntes tűzoltóké, valamint az összes tüzes mesterséget művelőé, ezen a napon valamennyiük védőszentje elő

2024. Május 04. 08:00, szombat | Helyi

Jó idő lesz hétvégén, vasárnap van esély záporokra.

Túlnyomóan napos idő várható. Kezdetben a Dunántúlon lesz több a felhő, néhol eső, zápor is előfordulhat.

2024. Május 03. 12:12, péntek | Helyi

Összehangolt csapás a drogkereskedőkre!!!

Kábítószerdílereket iktattak ki a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság felderítői, 4 fő őrizetbe került.