Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2013. Január 07. 13:10, hétfő | Helyi
Forrás: infonograd

Oláh Gergő megbecsüli az X-Faktorban megnyert pénzt

Oláh Gergő megbecsüli az X-Faktorban megnyert pénzt

Oláh Gergő, miután megnyerte az X-Faktor harmadik szériáját, tisztában van vele, hogy jól kell sáfárkodnia a tehetségével és nyereményével. A család karácsonya most egészen más volt, mint a korábbiak.

- A három napból egyet csak a szűk családdal, a feleségemmel és a gyerekeinkkel töltöttem. Sikerült az ünnepekre felköltöznünk Budapestre, igaz, egyelőre csak egy bérelt lakásba, de egy nagyon szép helyre. Hihetetlen boldogság volt, bár korábban éppen rettegve gondoltam arra, hogy karácsonykor megint költöznünk kell. Csakhogy most végre nem egy újabb nyomorúságos albérletbe, hanem fel a fővárosba. Az ünnep két másik napján a szüleimnél, illetve az anyósoméknál voltunk odahaza - mesélte a hot! magazinnak Oláh Gergő, akit sokan féltenek attól, hogy a hirtelen jött nyeremény kifolyik majd a kezéből.

- Megfogadtam, hogy oda fogok figyelni mindenre s minden egyes fillérre. Nem fogjuk értelmetlen dolgokra költeni a pénzünket. Saját lakásra és berendezésre gyűjtünk. Igyekszem majd minden helyzetben jó döntést hozni. S persze az kell, hogy jó emberek álljanak mögöttem - tette hozzá.

Forrás: stop.hu

Címkék: oláh gergő

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 14:00, szombat | Helyi

Pünkösd - Egyházi vezetők ünnepi szentmiséi, istentiszteletei.

Pünkösd alkalmából szentmiséket, istentiszteleteket tartanak országszerte. A katolikus, a református és az evangélikus egyházi vezetők vasárnap ünnepi liturgia keretében emlékeznek meg a Szentlélek eljöveteléről.

2024. Május 18. 13:43, szombat | Helyi

Egy régi történet: a Salgótarjáni Kohászati Üzemek – 1. rész: 1902-re a csúcson!

Borítóképen: Az egykori vasfinomító gyár és lakótelep látképe 1873-ból. A Salgó-Tarjáni Vasfinomító Társulat, vagy a Rimamurány—Salgó-Tarjáni Vasmű Részvény Társaság

2024. Május 18. 08:00, szombat | Helyi

Reggel pára, délután egy-egy zápor jöhet.

Napos-gomolyfelhős időre van kilátás. Északon helyenként futó zápor, zivatar kialakulhat.

2024. Május 17. 15:00, péntek | Helyi

Rossz matek: 2×72=2×39+2×4!!!

Jövet-menet gyorsan hajtott Dejtáron.