Városlista
2023. január 29, vasárnap - Adél

Hírek

2012. November 01. 13:05, csütörtök | Helyi
Forrás: infonograd

Oláh Gergő az X Faktor 4. élő show-jában ismét bizonyíthatja tehetségét

Oláh Gergő az X Faktor 4. élő show-jában ismét bizonyíthatja tehetségét

Immár a harmadik élő adáson van túl Oláh Gergő. A tehetségkutató jelenlegi szériájának versenyzőjére joggal lehetnek büszkék a megye lakói, hiszen újabb fantasztikus produkcióval vette le a lábukról a mentorokat.

A versenyzők a múlt heti adásban a James Bond filmek dalai, illetve az azokhoz valamilyen formában kötődő előadók dalai közül válogathattak, amely az új film a Skyfall bemutatója kapcsán vált a műsor témájává. A nógrádi versenyző választása Tom Jones If i only knew című dalára esett, amit fantasztikusan adott elő, és ez a produkcióval továbbjutott a verseny következő fordulójába.

Gergő szereplése az RTL Klub X faktor című műsorában eddig álomszerűen alakul. Múlt szombaton pedig ismét megmutatta a közönségnek, hogy nem véletlenül jutott el idáig, kiemelkedő teljesítményével újfent sikerült mindenkit levenni a lábáról és a kritikákat figyelemmel követve bizakodóak lehetünk a jövőt illetően. Az eddig látottak alapján bizakodva várhatjuk a szombati 4. élő show-t is, aminek kereteiben természetesen a nógrádi tehetség is újra színpadra lép, hogy elkápráztasson minket.

Érdemes figyelemmel követni a műsort és Gergő fellépéseit szombatonként és legalább egy-egy szavazattal támogatni őt, hiszen a továbbjutáshoz nem elég szurkolni a fiatal tehetségnek, szavazatainkkal támogatnunk is kell. Szavazni a 06 91 334 334-es telefonszám tárcsázásával és a 09-es kód megadásával, illetve SMS-ben lehet. Utóbbi esetben a „Gergő” nevet kell elküldeni a 1799-es SMS számra. A szavazással kapcsolatos részletes információk megtalálhatók az X Faktor hivatalos honlapján.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Január 03. 14:11, kedd | Helyi

Autóbaleset és több tűzeset hétfőn

Összeütközött két személyautó hétfő délután Salgótarjánban, a Salgó úton. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói áramtalanították a járműveket. A balesetben két ember volt érintett, egyiküket kórházba szállították a mentőszolg

2023. Január 03. 13:58, kedd | Helyi

Átvették a támogatásokat a Nógrád megyei önkéntesek

Decemberben az ország valamennyi, 2022-ben pályázatot benyújtott önkormányzati tűzoltó-parancsnoksága és önkéntes tűzoltó egyesülete átveszi a központi költségvetésből elnyert támogatást. Ennek egy része pénzbeli, más része term

2023. Január 03. 12:27, kedd | Helyi

Pizzázni indultak, rendőrségen kötöttek ki

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség miatt indított eljárást egy 20 és egy 19 éves bárnai lakos ellen.

2023. Január 02. 10:50, hétfő | Helyi

4 NAP – 8 BALESET

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt négy napon nyolc közúti közlekedési baleset történt.