Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2013. Október 03. 12:00, csütörtök | Helyi
Forrás: infonograd

Ódor Vivien a legjobbak között

Ódor Vivien a legjobbak között

Korábbi eredményei elismeréseképpen Ódor Vivien, a balassagyarmati Vitalitás SE dobója nemrég meghívást kapott korosztálya válogatottjába.

A budapesti Ikarus-pályán öt nemzet atlétái találkoztak, a nógrádi kalapácsvető lány második hellyel segítette a magyar csapatot.Csehország együttese 445,5 ponttal végzett az összesített pontverseny élén, a szombaton megrendezett horvát-cseh-magyar-szlovén-szlovák U16-os válogatott találkozón. Ezüstérmes pozícióban Magyarország fejezte be a versenyt (361,5 pont), bronzérmesként Horvátország serdülői állhattak fel a dobogóra (293 pont). A magyar válogatott a fiú és a lány pontversenyben is a második helyen végzett.
Az ideális atléta időben lebonyolított eseményen csapatunk hét első helyezést szerzett, köztük a két kalapácsvetésben kettős győzelemnek örülhettek a szurkolók: a Szentivánszky Péter, Varga Balázs és a Németh Eszter, Ódor Vivien duó maximális pontszámmal (a győztesek 11, a másodikak pedig 9 pontot szereztek) járult hozzá az összeredményhez. A magyarok összesen 24 érmet gyűjtöttek a nap folyamán.
- Sajnos az edzőm, Fábián Gábor egy baleset miatt nem tudott ott lenni a versenyen, de ezt leszámítva szerintem jól teljesítettem, közel dobtam az ötven méterhez. Szerintem én voltam a legalacsonyabb a mezőnyben, voltak erős ellenfeleim. A következő versenyen megpróbálok jobban teljesíteni, mert úgy érzem, hogy van még bennem pár centi – mesélte tudósítónknak az aranyjelvényes szinttel minősített Vivien. Klubjára, a Vitalitás SE-re idén várhatóan még két verseny vár, az országos ügyességi csapatbajnokság, valamint a veszprémi évadzáró dobóverseny.
Eredmények. Kalapácsvetés, lányok (10 induló): 1. Németh Eszter 52,52 méter. 2. Ódor Vivien 48,84.

Forrás: nogradsport.wordpress.com

Címkék: kalapácsvetés

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 08:45, vasárnap | Helyi

Ismét megrendezik a járműipari kiállítást Esztergomban.

Az idén 7. alkalommal nyílik meg a járműipari kiállítás Esztergomban: az Akkor és Most Jármű Expo április 27-28-án a Nagy Duna sétányon várja az érdeklődőket.

2024. Április 28. 08:00, vasárnap | Helyi

Tavaszi idő sok napsütéssel.

Sok napsütésre számíthatunk, bár a Dunántúlon és északon időnként felhők takarhatják el a napot, de csapadék sehol sem várható.

2024. Április 28. 06:31, vasárnap | Helyi

BABAMENTŐ INKUBÁTOROK

Az egészségügyi intézményeknél kihelyezett babamentő inkubátorok egy újszülöttmentő program részét képezik. A súlyos válsághelyzetbe került anyák és családok esetén előfordulhat,

2024. Április 27. 08:00, szombat | Helyi

Egyre melegebb lesz hétvégén.

Sokat fog süt majd a nap, az időnként megjelenő felhőkből északon és keleten, valamint délután nyugaton, délnyugaton elszórtan egy-egy futó zápor, zivatar még kialakulhat.