Városlista
2024. május 22, szerda - Júlia, Rita

Hírek

2016. Szeptember 30. 15:00, péntek | Helyi
Forrás: police

Nyitott ajtón át jutott be

Nyitott ajtón át jutott be

Egy salgótarjáni ingatlanba ment be a 65 éves nő, ahol a sértett pénzét magához vette, majd távozott.

Lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt a Salgótarjáni Rendőrkapitányság indított eljárást Sz. Istvánné 65 éves hajléktalan ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a gyanúsított 2016. szeptember 29-én 7 óra 45 perc körül - míg a tulajdonos a ház emeletén tartózkodott - a nyitott kertkapun és bejárati ajtón át egy salgótarjáni családi házba bement.

Az ingatlan nappalijában a tulajdonos táskájából a sértett tehergépkocsijának kulcsát, valamint a pénztárcáját, a benne lévő okiratokkal és nagy összegű készpénzzel, valutával együtt magához vette és azzal a lakásból távozott.

A rendőrök a rendőrkapitányságra előállított nőt gyanúsítottként hallgatták ki, az eltulajdonított pénz egy részét lefoglalták.

Címkék: lopás, salgótarján

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 21. 19:50, kedd | Helyi

4iG: az Antenna Hungária holding társaságként működik tovább.

Az Antenna Hungária Zrt.-ből az infrastruktúra és a kereskedelmi egységek is leválnak, ezzel külön vállalatokban működnek tovább a kereskedelmi, valamint az infrastruktúra divíziók.

2024. Május 21. 12:00, kedd | Helyi

Idén csaknem ötszáz oktatási intézmény pályázott az állatbarát címre.

Negyedik alkalommal hirdette meg az állatvédő és állatbarát címek elnyerését célzó pályázatát az Állatorvostudományi Egyetem és az Állatvédelem gyerekeknek Facebook-oldal, amelyre az idén csaknem ötszáz oktatási intézmény nevezés

2024. Május 21. 11:11, kedd | Helyi

Falba rejtett pénz.....

Kifosztotta idős áldozatát egy 18 éves Karancskeszin élő férfi, majd az asszonytól zsákmányolt pénz egy részét otthonának falába dugta el.

2024. Május 21. 09:00, kedd | Helyi

Hajóbaleset Verőcénél - Mahosz-szóvivő: vélhetően nagy sebességgel ütközött a motorcsónak.

A motorcsónak típusából arra lehet következtetni, hogy nagy sebességre volt képes a hobbihajó, a roncsokból ítélve pedig gyaníthatóan nagy sebességgel is ütközött mondta a Magyar Hajózási Országos Szövetség (Mahosz) szóvivője.