Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2014. Május 15. 13:30, csütörtök | Helyi
Forrás: infonograd

Nyilvános thai-tréning Salgótarjánban

Nyilvános thai-tréning Salgótarjánban

A közelmúltban több versenyen is ringbe szálltak a Salgó Fight SE (SFSE) versenyzői, akik a hamarosan megrendezendő IFMA bajnokságra készülnek.

A klub most vasárnap nyílt tréninget szervez, amelyen egy híres thai edző is közreműködik majd.
Szolnokon a MAMSZOSZ magyar bajnokságán hat salgótarjáni is érdekelt volt. Közülük Lőcsei Gergőre és Rácz Ádámra is egy-egy ellenfél várt. Mindketten nagyon készültek a meccsre, és mindkét fiatal már az első menetben elintézte riválisát, így ennek a szervezetnek a rendezésében is kiérdemeltek egy-egy magyar bajnoki címet.
Bódi Gábor végig vezette a mérkőzést, míg a harmadik menetben egy horog után „lekapcsolták nála a villanyt”, így kikapott. Öccse, Bódi István első mérkőzésén ügyes volt, viszont kondíciója elfogyott, ráadásul a harmadik menetben egy mélyrúgás után már nem tudta folytatni a meccset. Nagy Artúrnak három mérkőzést kellett vívnia a bajnoki címért. Az első kettőt a tudásának és a szerencsének köszönhetően simán hozta. A döntőben nem sikerült a terveit megvalósítania, és pontozással kikapott. Kiss Balázs vívta ismét a legnehezebb meccset, egy helyi versenyző ellen. Hatalmas küzdelemben, de egyhangú pontozással megnyerte a mérkőzést, viszont sérülés miatt nem tudta vállalni az elődöntő.
Az SFSE a salgótarjáni Városi Sportcsarnokban megrendezett FILA Grappling magyar bajnokságra is nevezte Lőcsei Gergőt és Rácz Ádámot, MMA szabályrendszerben. Súlycsoportjukban négy nevező volt, Lőcsei Gergő a második, Rácz Ádám pedig a harmadik helyen végzett.
A Re-Gym és a Rokko Gym közös szervezésében két „full muay thai” mérkőzést izgulhattak végig a nézők nemrég Budapesten, a Lurdy Házban megrendezett bokszgálán. Kiss Balázs mérkőzésének első felében a másik sarok volt fölényben. Szerencsére a második menettől Balázs tudott magasabb sebességi fokozatba kapcsolni, majd a harmadik menetben könyökütéseivel két helyen is felszakította ellenfele fején a bőrt. Végül egy nagyon szoros mérkőzésen megosztott pontozással, de nyerni tudott.
A klubhoz tartozó hír, hogy május 18-án, vasárnap egész napos tréninget szerveznek az IFMA magyar bajnokságra való felkészülés keretein belül. Az ob-n, melyet május 24-én, egy nagy küzdősport gála keretén belül rendeznek majd a fővárosi Syma csarnokban, öt salgótarjáni (Nagy Artúr, Kiss Balázs, Bódi Gábor, Lőcsei Gergő és Rácz Ádám) küzdhet majd a magyar bajnoki címért. A 18-ai egész napos tréningen, Salgótarjánban részt vesz a jelenleg Magyarországon tartózkodó Steve Howard, tapasztalt edző és harcos is, aki Thaiföldön a híres Jungle Gym-et vezette.

Forrás: nogradsport.wordpress.com

Vissza a kezdőlapra

Címkék: thai boksz

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 08:00, hétfő | Helyi

Kora nyárias idő.

Főként a Dunántúlon szűrhetik vastagabb fátyolfelhők a napfényt, a Dunától keletre viszont sok napsütésre számíthatunk.

2024. Április 28. 08:45, vasárnap | Helyi

Ismét megrendezik a járműipari kiállítást Esztergomban.

Az idén 7. alkalommal nyílik meg a járműipari kiállítás Esztergomban: az Akkor és Most Jármű Expo április 27-28-án a Nagy Duna sétányon várja az érdeklődőket.

2024. Április 28. 08:00, vasárnap | Helyi

Tavaszi idő sok napsütéssel.

Sok napsütésre számíthatunk, bár a Dunántúlon és északon időnként felhők takarhatják el a napot, de csapadék sehol sem várható.

2024. Április 28. 06:31, vasárnap | Helyi

BABAMENTŐ INKUBÁTOROK

Az egészségügyi intézményeknél kihelyezett babamentő inkubátorok egy újszülöttmentő program részét képezik. A súlyos válsághelyzetbe került anyák és családok esetén előfordulhat,