Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2016. Január 26. 10:30, kedd | Helyi
Forrás: police

Nyílt napot tartottak

Nyílt napot tartottak

A rendőri pálya iránt érdeklődő középiskolás diákokat várták a Rétsági Rendőrkapitányságra.

A Rétsági Rendőrkapitányságon rendeztek nyílt napot a térség végzős középiskolai hallgatói részére a rendőrség tiszthelyettesi állományának utánpótlására.

A résztvevőket Belovai Róbert r. alezredes, kapitányságvezető köszöntötte, melyet követően Cseh István c. r. alezredes, toborzótiszt előadásából a rendőri hivatással, az életpálya előnyeivel és a rendőri pályára jelentkezés feltételeivel ismerkedhettek meg az érdeklődők. A látogatók betekintést nyerhettek a rendőrség szervezeti felépítésébe, és egyben alkalmuk nyílt megismerni a szervezet által használt technikai eszközöket.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 17. 15:00, péntek | Helyi

Rossz matek: 2×72=2×39+2×4!!!

Jövet-menet gyorsan hajtott Dejtáron.

2024. Május 17. 12:00, péntek | Helyi

Pünkösd - A szentlélek eljövetelét ünneplik vasárnap a keresztények.

A Szentlélek eljövetelét ünneplik vasárnap a keresztények. A húsvét után ötven nappal tartott pünkösd - a húsvét és a karácsony mellett a harmadik legnagyobb keresztény ünnep, neve a görög pentékoszté (ötven) szóból ered.

2024. Május 17. 08:35, péntek | Helyi

Kövér László: a jövő a gyermekekben van.

A jövő a gyermekekben van, és nem a birodalmi érdekekért elesett hősi halottakban jelentette ki az Országgyűlés elnöke egy kormányzati támogatással megvalósult bölcsőde csütörtöki átadási ünnepségén, Pásztón.

2024. Május 17. 08:08, péntek | Helyi

Kövér László házelnök látogatása Salgótarjánban - 2024.05.16.

Ha az európai parlamenti (EP-) választáson bekövetkezik a normalitás, a békepártiak irányába való eltolódás, az ki fog hatni a világpolitikára is - mondta Kövér László, az Országgyűlés elnöke.