Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2018. Február 27. 12:21, kedd | Helyi
Forrás: police

Nyílt nap a Rétsági Rendőrkapitányságon

Nyílt nap a Rétsági Rendőrkapitányságon

A rendőrkapitányság dolgozói közel negyven fiatal részére tartottak bemutatót a kapitányság épületében.

A Rétsági Rendőrkapitányság munkatársai 2018. február 26-án nyílt napot tartottak, melyen a rendőri szakma iránt érdeklődők vehettek részt. A rendezvényt a kapitányság épületében Belovai Róbert rendőr alezredes kapitányságvezető nyitotta meg. A részt vevő közel negyven diáknak a rendőrkapitány bemutatta a rendőrség felépítését, valamint a rendőrök főbb feladatait, kitért a szakma szép és megrázó részeire is. Ezt követően a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság toborzó csoport tagja tartott tájékoztatót a rendészeti szakgimnáziumok és a határvadász-képzés felvételi rendszeréről, felvételi követelményekről és a már végzett rendőrök, határvadászok további lehetőségeiről.

Felhívták továbbá a jelenlévők figyelmét arra is, hogy a határvadász-képzésről bővebb tájékoztatást a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatán, illetve minden rendőrkapitányságon és rendőrőrsön, valamint a rendőrség honlapján kaphatnak.

A nyílt napot a Rétsági Rendőrkapitányság dolgozóinak - a szervezet által használt - technikai eszközök, illetve szolgálati gépjárművek bemutatója zárta.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 19:11, csütörtök | Helyi

Az anyák napja eredete és ünneplése

Az anyák napja a család egyik fontos ünnepe, amelyet számtalan módon lehet felejthetetlenné tenni évről évre. Mióta ünnepeljük, és mitől válhat különlegessé? Magyarországon május első vasárnapján az anyákat ünnepeljük.

2024. Május 02. 18:00, csütörtök | Helyi

Das Weltauto: lassan átalakul a magyarországi használtautó-piac.

A magyarországi használtautó-piacon jelenleg az alsó-közép kategória a legnépszerűbb, az élen még a korábbi évtizedek hagyományosan erős márkái állnak.

2024. Május 02. 17:50, csütörtök | Helyi

A BMW autógyár miatt nőtt az érdeklődés a járműmérnöki képzés iránt Debrecenben.

Amióta a BMW bejelentette, hogy Debrecenben építi fel legújabb autógyárát, ugrásszerűen nőtt az érdeklődés a Debreceni Egyetem (DE) műszaki karának járműmérnöki képzése iránt.

2024. Május 02. 12:00, csütörtök | Helyi

Nyitva hagyott gépjárművekre utazott, a nyomozók elfogták.

Laptopot, egyéb műszaki cikket és termékeket, továbbá több mint másfél millió forintot zsákmányolt két járműből az a 21 éves salgótarjáni elkövető, akit azóta elfogtak és őrizetbe vettek a rendőrök.