Városlista
2024. május 14, kedd - Bonifác

Hírek

2017. Július 04. 11:49, kedd | Helyi
Forrás: NAV

Nyári ellenőrzések

Nyári ellenőrzések

Fokozott NAV ellenőrzések várhatók a nyári hónapokban.

Elsősorban a vendéglátóhelyeket, szezonális árusítóhelyeket, a strandokon és rendezvényeken működő szolgáltatókat, a lángos, palacsinta és fagylalt árusokat ellenőrzik a NAV Nógrád Megyei Adó- és Vámigazgatósága munkatársai augusztus végéig.

Az adóellenőrök emellett kiemelten vizsgálják a 2017. január 1-től online pénztárgép használatára kötelezett adózókat, a gumiabroncs, gépjármű- és motorkerékpár alkatrész-kereskedőket, a taxisokat, a fizikai közérzetjavító, szépészeti és testedzési szolgáltatást nyújtókat, a szolárium üzemeltetőket, a hobbiállat és állateledel kiskereskedőket, valamint a kisállat kozmetikákat.

Az ellenőrzések elsősorban a számla- és nyugtaadásra, az online pénztárgépek szabályszerű használatára irányulnak, ezen belül a revizorok esetenként pénzkészlet-ellenőrzést és forgalomszámlálást is végeznek. Az adózók számíthatnak továbbá az áruk eredetének ellenőrzésére, valamint az alkalmazottak szabályszerű foglalkoztatásának vizsgálatára is.

Címkék: 2017, ellenőrzés, NAV, nyár

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 13. 12:00, hétfő | Helyi

Múzeumok és Galériák Éjszakája Füleken.

A Múzeumok és Galériák Éjszakáját rendezik meg szombaton a felvidéki Füleken, a program központi témája Egyiptom lesz a szervező Füleki Vármúzeum.

2024. Május 13. 10:21, hétfő | Helyi

A hétvége eseményei!

Kigyulladt egy szemetes konténer egy tárolóban,Elhagyta az úttestet és egy fának ütközött egy személyautó,Gázolaj folyt az úttestre kis területen egy meghibásodott járműből.

2024. Május 13. 10:10, hétfő | Helyi

Versenybe szálltak önkéntes tűzoltóink.

Idén Salgótarjánban, a Baglyasaljai Tűzoltó gyakorlópályán került megrendezésre a Szent Flórián napi ünnepséggel egybekötött önkéntes és létesítményi tűzoltók versenye.

2024. Május 13. 08:00, hétfő | Helyi

Hideg reggel jön, de napközben már nem fogunk fázni.

Gomolyfelhős, napos időjárás várható. Jelentéktelen csapadékra késő délután, este van esély a délnyugati határ közelébe