Városlista
2023. február 4, szombat - Ráhel

Hírek

2015. Március 09. 10:00, hétfő | Helyi
Forrás: infonograd

Nőnap Nógrád megyében

Nőnap Nógrád megyében

Virággal köszöntötték a közlekedésben szabályosan résztvevő hölgyeket a rendőrök.

A közúti közlekedésben szabályosan résztvevő hölgyeknek kedveskedett virággal nemzetközi nőnap alkalmából a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottsága és a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedés Rendészeti Osztálya. A 2015. március 7-én és március 8-án Salgótarjánban, Szécsényben, Balassagyarmaton, Rétságon és Nagybátonyban megtartott akció során az intézkedő járőrök adták át a virágokat.

Virággal és képeslappal lepték meg a szabályosan közlekedő hölgyeket a Pásztói Rendőrkapitányság és a Gödöllői Rendőrkapitányság közös akciójában résztvevő egyenruhások is. A polgárőrök segítségével Pásztón, Héhalmon és Aszódon megtartott akció célja egyben a közúti közlekedési balesetek megelőzése és a szabálysértők kiszűrése volt.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Február 03. 15:00, péntek | Helyi

Téliesre fordult az időjárás

2023. Február 03. 10:55, péntek | Helyi

60 helyett 127

A héten megtartott közlekedésrendészeti ellenőrzések során a hatóság tagjai egy szolgálati gépjárműbe szerelt sebességmérő készülékkel mérték be a képen látható személygépkocsi vezetőjét. A 40 éves sofőr 2023. január 30-án

2023. Február 03. 09:52, péntek | Helyi

A Nyitnikék-ben nyitottak

Az idei évben is folytatódnak az óvodások részére összeállított közlekedésre nevelési foglalkozások a vármegyeszékhelyen.

2023. Február 03. 09:00, péntek | Helyi

Megerősítő szolgálat Kállón

A Készenléti Rendőrség Különleges Szolgálatok Igazgatósága Bevetési Főosztály III. Lovas és Kutyás Szolgálati Osztály Lovas Alosztály lovas járőrei, illetve több Nógrád és Pest vármegyei polgárőr egyesület lovasai láttak el kö