Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2015. Március 09. 10:00, hétfő | Helyi
Forrás: infonograd

Nőnap Nógrád megyében

Nőnap Nógrád megyében

Virággal köszöntötték a közlekedésben szabályosan résztvevő hölgyeket a rendőrök.

A közúti közlekedésben szabályosan résztvevő hölgyeknek kedveskedett virággal nemzetközi nőnap alkalmából a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottsága és a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedés Rendészeti Osztálya. A 2015. március 7-én és március 8-án Salgótarjánban, Szécsényben, Balassagyarmaton, Rétságon és Nagybátonyban megtartott akció során az intézkedő járőrök adták át a virágokat.

Virággal és képeslappal lepték meg a szabályosan közlekedő hölgyeket a Pásztói Rendőrkapitányság és a Gödöllői Rendőrkapitányság közös akciójában résztvevő egyenruhások is. A polgárőrök segítségével Pásztón, Héhalmon és Aszódon megtartott akció célja egyben a közúti közlekedési balesetek megelőzése és a szabálysértők kiszűrése volt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 15:00, csütörtök | Helyi

Ismét jótékonysági koncert Nógrád vármegyében.

A rendőrök a Mátraverebély-Szentkút kegytemplomában megrendezett jótékonysági est bevételét a szécsényi Ferences Betánia Idősek Otthona és Testvéri Közössége részére ajánlották fel.

2024. Április 25. 14:21, csütörtök | Helyi

Egyhangúlag elfogadták a beszámolóját.

Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlése előtt értékelte a rendőrkapitányság tevékenységének elmúlt egy évét Bárnai Balázs rendőr alezredes, kapitányságvezető.

2024. Április 25. 13:00, csütörtök | Helyi

A közgyűlés előtt számolt be Nógrád vármegye rendőrfőkapitánya.

A beszámolót egyhangúlag elfogadta a képviselőtestület.

2024. Április 25. 08:44, csütörtök | Helyi

Kétnapos állásbörze a Corvinus Egyetemen.

Kétnapos a Corvinus Egyetem idei karrierexpója, ahol több mint kétszáz állásajánlat közül lehet válogatni szerdán és csütörtökön.