Városlista
2024. május 12, vasárnap - Pongrác

Hírek

2024. Április 29. 08:38, hétfő | Helyi sport
Forrás: MTI-SPANYOLORSZÁG

Női Vuelta - Vas Blankáék harmadik helye a nyitó csapatidőfutamon.

Női Vuelta - Vas Blankáék harmadik helye a nyitó csapatidőfutamon.

Az SD Worx-Protime - Vas Blankával a sorában - harmadik helyen zárt a Vuelta női országúti kerékpáros körversenyt nyitó vasárnapi csapatidőfutamon.

A hétfős csapatok 16 kilométeres valenciai megméretésén a legjobb időt - 49,655 km/órás átlagsebességgel - a Lidl-Trek tekerte úgy is, hogy az utolsó kanyarban bukás szakította szét a sorát, két versenyzője is földön maradt, köztük az időfutamban háromszoros világbajnok, korábbi egyórás világcsúcstartó holland Ellen van Dijk. A második helyet egy másodpercen belüli hátránnyal a Visma-Lease a Bike szerezte meg, míg az SD Worx-Protime a győztes időtől egy másodperccel elmaradva a harmadik leggyorsabb időt tekerte.


A nyolcnapos viadal hétfőn a Bunol és Moncofa közötti 118,5 kilométeres szakasszal folytatódik, a piros trikót az olasz Gaia Realini öltheti majd magára. A jövő vasárnapig tartó viadalon a magyar bajnok Vas segítőként csapattársai, a holland Demi Vollering és a svájci Marlen Reusser jó eredményeiért dolgozik majd.

Eredmény (a Vuelta honlapja alapján):
1. szakasz, Valencia, 16 km, csapatidőfutam:

1. Lidl-Trek 19:20 perc
2. Visma-Lease a Bike azonos idővel
3. SD Worx-Protime (Vas Kata Blanka) 1 másodperc hátrány

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 12. 15:35, vasárnap | Helyi sport

Martin, Bagnaia és Marquez hatalmasat csatáztak.

A rajtnál elbukta a vezetést, a hajrában viszont visszaszerezte azt Bagnaiától a vb-éllovas a Francia GP-n. Marquez újabb parádés felzárkózás után lett második.

2024. Május 12. 13:40, vasárnap | Helyi sport

Öttusa vk - Guzi Blanka győzött Szófiában.

Guzi Blanka győzött, Erdős Rita pedig az ötödik helyen végzett az öttusázók idei negyedik világkupa-versenyén, Szófiában.

2024. Május 12. 13:00, vasárnap | Helyi sport

Kajak-kenu vk - Kettős magyar siker a királyszámban, négy hazai érem vasárnap délelőtt.

Két-két arany- és ezüstérmet gyűjtöttek a magyarok a vasárnap délelőtti döntőkben a szegedi kajak-kenu világkupa-versenyen.

2024. Május 12. 08:18, vasárnap | Helyi sport

Labdarúgó NB I - A Puskás Akadémia harmadszor is legyőzte az MTK-t.

A Puskás Akadémia FC 3-1-re nyert az MTK otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga 32., utolsó előtti fordulójának szombati játéknapján.