Városlista
2024. május 21, kedd - Konstantin

Hírek

2014. Szeptember 10. 12:00, szerda | Helyi
Forrás: infonograd

Nógrádi tájfutó sikerek Egerben

Nógrádi tájfutó sikerek Egerben

Egerben rendezte meg a helyi Spartacus SE az idei Eger kupa regionális verseny 4. fordulóját, mely egyben az I. Tűzoltó Országos Tájékozódási Futóversenynek is otthont adott.

Az Eger kupára az előzetes nógrádi nevezések ellenére csak néhány salgótarjáni és a HUFEZE Pásztó egy szenior sportolója állt rajthoz, miközben egyetlen nógrádi tűzoltó sem vett részt, a két sprinttávot magába foglaló tájékozódási futó versenyen.
Egerben vasárnap délelőtt az I. futamot az Ifjúság utca, délután pedig a Pozsonyi utca környékén bonyolították le. A salgótarjáni Dornyay fiatal fiú versenyzője a városi versenyeket kedvelő Tábori Milán, ezúttal a felnőttek mezőnyében állt rajthoz és némi meglepetésre komoly időelőnyt begyűjtve, várta a délutáni futamot, ahol könnyedén futva a második lett, ezzel a teljesítményével végül a felnőtteknél összetettben az első helyen végzett. A sérüléséből lábadozó a salgótarjáni Varga István a nyílt kategóriában délelőtt imponáló futamgyőzelmet szerzett, felesége Ponyi Anita pedig ugyanebben a kategóriában az 5. helyezést csípte el, délután Varga István ismét a leggyorsabbnak bizonyult, így két futamgyőzelmével megnyerte az összetett versenyt is. Szenioroknál a pásztói Czimer Z. József délelőtt nagyot betlizett, délután viszont már csak néhány másodperc hiányzott a szakaszgyőzelemhez, végül az ezüstérmes helyen zárt. A 14 éves lányok korosztályában indult két tarjáni kiválóság Varga Petra és Lénárt Lili a két futam során keresztbeverte egymást. A küzdelmek időeredményeit összegezve a lépés Varga Petrának jött ki jobban, így eredményhirdetéskor ő állhatott fel a dobogó legmagasabb fokára, még Lénárt Lili a harmadik helyen zárt.
Eger kupa IV. fordulójának végeredményei.
F 21 B: 1. Tábori Milán (I. futam 1., II. futam 2.) 37:14 perc
Nyílt: 1. Varga István ( 1.,1.) 11:09 … 6. Vargáné Ponyi Anita(5.,6.)20:55
F 55 B: 2. Czimer Z. József HUFEZE-Pásztó (3.,2.) 33:50
N 14 B: 1. Varga Petra (1.,2.) 29:17 … 3. Lénárt Lili (3.,1.) 32:02
(Az egyesület nélkül közöltek a Salgótarjáni Dornyay sportolói)

Forrás: nogradsport.wordpress.com

Vissza a kezdőlapra

Címkék: kupa

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 20. 09:00, hétfő | Helyi

A TikTok fellép a mesterséges intelligencia ellen

A TikTok mostanra az egyik legnagyobb közösségi felületté vált és napi szinten százmilliók használják. Egyre több rajta az olyan tartalom, amelyet mesterséges intelligencia segítségével állítanak elő

2024. Május 20. 08:00, hétfő | Helyi

Folytatódik a zivataros-napos idő.

Eleinte helyenként, majd délutántól egyre több helyen kell számítani esőre, záporra, zivatarra, amelyeket felhőszakadás, jégeső kísérhet.

2024. Május 19. 12:30, vasárnap | Helyi

Hajóbaleset Verőcénél - OMSZ: fej- és kulcscsontsérülést szenvedett a balesetet túlélő férfi.

Kisgéphajó ütközött egy szállodahajóval szombat éjjel a Dunán, Verőce közelében, a balesetben ketten meghaltak, öt embert jelenleg is keresnek - közölte az M1 Híradója vasárnap délelőtt.

2024. Május 19. 09:29, vasárnap | Helyi

Nyitott szertárkapuk!

Május 26-án, vasárnap ismét kinyílnak a tűzoltólaktanyák szertárkapui, hogy gyereknap alkalmából feledhetetlen élményt nyújtsanak kicsiknek és nagyoknak egyaránt.