Városlista
2024. május 20, hétfő - Bernát, Felícia

Hírek

2014. Március 20. 12:00, csütörtök | Helyi
Forrás: infonograd

Nógrádi motokrosszos sikere Tápióbicskén

Nógrádi motokrosszos sikere Tápióbicskén

A Belgiumból hazatért, Szurdokpüspökiben élő Hugyecz Erik motokrossz versenyzővel a sportág hazai kedvelői idén először március 16-án, a meghívásos nemzetközi tápióbicskei motokrossz versenyen találkozhattunk.

Idén a nógrádi motokrossz versenyző úgy döntött, hazai tanulmányai miatt a 2014-es versenyévadot itthon „futja „le.A Belgiumból hazatért nógrádi motoros az idén a Yamaha Fehér Team és a Motoman Team támogatását élvezi és egy 141-es rajtszámot viselő, kék színű Yamaha YZ250F motorral fog küzdeni a minél jobb helyezések elérése érdekében, az MX2-es kategóriában.
A versenyző téli fizikális felkészülését egyébként Lőrik Csaba, 5. danos pásztói karate mester felügyelte.
Mint azt a karate mestertől megtudtuk, Erik fizikális felkészülése jól sikerült, erre bizonyítékként szolgált a hét végi tápióbicskei meghívásos nemzetközi motokrossz versenyen elért kategória győzelme is.
- Az időmérő edzésen kategóriámban a második helyet szereztem meg, de éreztem, hogy van még bennem tartalék. Az első futamban a rajtnál beragadtam kicsit, de pár kör alatt már az élen csatáztunk Szőke Márkkal – mind a ketten saját kategóriánk élén. Az utolsó kört megkezdve hibáztam, így visszaestem kategóriám második helyére. A második futam rajtjánál közrezártak az MX1-es gépekkel, és csak a 9. helyről kezdhettem meg a felzárkózást. Most kicsit „munkásabb” volt az élboly utolérése, viszont éreztem, újra a régi jó formámban vagyok és körről-körre araszoltam előre. Az utolsó körökben abszolútban az élre álltam és elsőként értem célba. Ezzel a kategóriám győztese lettem - értékelte röviden idei első hazai versenyfutamát Hugyecz Erik.
A kezdet jól sikerült, jöhet az április 13-i kiskunlacházai folytatás.
A tápióbicskei meghívásos nemzetközi verseny MX 2 kategória összetett végeredménye: 1. Hugyecz Erik (141 rajtszám) Yamaha 47 pont 2. Tomasz Wysocki lengyel KTM 47 3. Jan Vondrasek cseh KTM 38 4. Tomas Simko szlovák KTM 36 5. Gabriel Chetnicki lengyel 34 6. Philipp Karner osztrák Husqvarna 30 … 9. Dósa Döme Yamaha 22 10. Pető Ádám Husaberg20 … 13.Nagy Alex KTM 13

Forrás: nogradsport.wordpress.com

Menetrendek
Traffipax

Címkék: Motokrossz

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 19. 12:30, vasárnap | Helyi

Hajóbaleset Verőcénél - OMSZ: fej- és kulcscsontsérülést szenvedett a balesetet túlélő férfi.

Kisgéphajó ütközött egy szállodahajóval szombat éjjel a Dunán, Verőce közelében, a balesetben ketten meghaltak, öt embert jelenleg is keresnek - közölte az M1 Híradója vasárnap délelőtt.

2024. Május 19. 09:29, vasárnap | Helyi

Nyitott szertárkapuk!

Május 26-án, vasárnap ismét kinyílnak a tűzoltólaktanyák szertárkapui, hogy gyereknap alkalmából feledhetetlen élményt nyújtsanak kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

2024. Május 19. 09:10, vasárnap | Helyi

Gépjárműtüzek, közlekedési balesetek és viharkárok!

Kigyulladt egy személyautó,Bontási munkálatok közben kigyulladt egy forgalomból kivont személyautó,Ráfutásos balesetet szenvedett két személyautó,Álló gépjárműnek ütközött egy személyautó...

2024. Május 19. 08:58, vasárnap | Helyi

Csíksomlyói búcsú - Csíksomlyói szónok: csak éltető és élő, tevékeny hittel lehet békét teremteni.

Csak éltető és élő, tevékeny hittel lehet békét teremteni ebben a háború sújtotta világban, amikor fizikai, szellemi, lelki háború tör ránk, ezért van szükség a hitben és szeretetben való megújulásra.