Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2018. Augusztus 02. 13:00, csütörtök | Helyi
Forrás: police

Nógrádi gyermekek táboroztak Budapesten

Nógrádi gyermekek táboroztak Budapesten

A rendőrök bűn- és balesetmegelőzési ismereteket adtak át a Salgótarján és környékén élő diákoknak.

A Nemzedékek Biztonságáért Közhasznú Alapítvány, elismerve a salgótarjáni rendőrök balesetmentes közlekedésre való nevelés terén végzett tevékenységét, továbbá a MINI-KRESZ országos programban való eredményes részvételét, több mint 40 nógrádi gyermeket hívott meg a „Sport és Rendvédelmi” táborába.

A szervezéssel a Salgótarjáni Rendőrkapitányság Baleset-megelőzési Bizottságának tagjait bízták meg, akik 2018. július végén, Budapesten, a Rendészeti Szervek Kiképző Központ Vágóhíd utcai objektumába kísérték a gyermekeket.

A szervezők a táborban részt vevő 9 és 15 év közötti gyermekek részére mindvégig nagy hangsúlyt fektettek a sportra és a rendszeres testmozgásra. A tábor 45 fiatal lakójának tartalmas nyolc napban volt része, mely során a rendszeres testedzésen túl moziba, a Fővárosi Állat- és Növénykertbe, illetve a Fővárosi Nagycirkuszba is ellátogathattak, de emellett könnyedén szert tehettek hasznos bűn- és baleset-megelőzési ismeretekre is a különböző bemutatók, vetélkedők alkalmával.

A programok és a foglalkozások alapvető célja – a felszabadult szórakozás és sportolás mellett – a helyes viselkedésmódra nevelés, valamint a bűncselekmények és balesetek áldozattá válásának elkerülése volt. A gyerekek emlékezetesen szép élményeket és sok hasznos ismeretet szereztek a táborban.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 19:52, péntek | Helyi

A KDNP Nógrád vármegyei választmányának ülése

A Kereszténydemokrata Néppárt Salgótarjáni Alapszervezete látta vendégül a párt vármegyei választmányát csütörtökön délután a Szent József -plébánia Réz Marián termében.

2024. Április 19. 15:00, péntek | Helyi

Speedmarathon!!!

Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata.

2024. Április 19. 10:26, péntek | Helyi

Rendőrautóban érkezett a meglepetés.

Munkatársaink adományoztak a rászoruló családoknak Salgótarjánban, és a járás településein.

2024. Április 19. 08:51, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat az egész napos sebességmérő akció helyszíneire.

Huszonnégy órás sebességmérő akciót tart a rendőrség április 19-én reggel 6 órától, a helyszínekre bárki tehet javaslatot.