Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2013. Július 17. 13:30, szerda | Helyi
Forrás: infonograd/MTI

Nógrád megyei alelnököt is választott a Fidelitas

Nógrád megyei alelnököt is választott a Fidelitas

Ágh Pétert, a Fidesz Vas megyei országgyűlési képviselőjét választották meg ismét a Fidelitas elnökének a szervezet kongresszusán.

Ágh Péter 2009 óta vezeti a Fidesz ifjúsági társszervezetét. A 269 szavazatból 256 voksot kapott.
Ügyvezető alelnök lett Böröcz László (Budapest), alelnök lett Balogh Gergely (Fejér megye), Borbély Ádám (Budapest), Falusi Vajk Zsolt (Jász-Nagykun-Szolnok megye), Henter Lilla (Budapest), Jakab Jácint (Nógrád megye), Karácsony Ádám (Pest megye), Koncz Zsófia (Borsod-Abaúj-Zemplén megye), Losonczi-Tóth József (Csongrád megye), Magera Tibor (Szabolcs-Szatmár-Bereg megye), Mihalovics Péter (Veszprém megye), Nemcsik Mátyás (Bács-Kiskun megye), Tardi Tamás (Somogy megye), Várfi András (Békés megye), Vincze Ágnes (Budapest) és Vincze Géza (Pest megye).
A most megválasztott elnökség mandátuma 2015-ig tart, így az is fontos feladata, hogy a Fidesz szövetségeseként részt vegyen a 2014-ben tartandó európai parlamenti, országgyűlési és önkormányzati választásokra történő felkészülésben - írták a közleményben.
A Fidelitas hétvégi kongresszusának központi témája a fiatalok foglalkoztatásának bővítése volt, így áttekintették azokat a programokat, amelyeket eddig az új nemzedék munkavállalási lehetőségeinek érdekében indítottak.

Címkék: fidelitas

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 16:00, hétfő | Helyi

Európai Autógyártók Szövetsége: sokkal több töltőpont szükséges az uniós klímacélok eléréshez.

Az Európai Unióban évente a jelenleginél nyolcszor több elektromos járművek feltöltéséhez szükséges infrastruktúrát kell telepíteni 2030-ig az uniós klímasemlegességi célok eléréséhez.

2024. Április 29. 08:00, hétfő | Helyi

Kora nyárias idő.

Főként a Dunántúlon szűrhetik vastagabb fátyolfelhők a napfényt, a Dunától keletre viszont sok napsütésre számíthatunk.

2024. Április 28. 08:45, vasárnap | Helyi

Ismét megrendezik a járműipari kiállítást Esztergomban.

Az idén 7. alkalommal nyílik meg a járműipari kiállítás Esztergomban: az Akkor és Most Jármű Expo április 27-28-án a Nagy Duna sétányon várja az érdeklődőket.

2024. Április 28. 08:00, vasárnap | Helyi

Tavaszi idő sok napsütéssel.

Sok napsütésre számíthatunk, bár a Dunántúlon és északon időnként felhők takarhatják el a napot, de csapadék sehol sem várható.