Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2011. November 30. 00:00, szerda | Helyi
Forrás: infonograd

Nógrád Csillagai: következik a finálé

Nógrád Csillagai: következik a finálé

December 3-án, szombaton 18 órakor kezdődik Bátonyterenyén a Nógrád Csillagai tehetségkutató verseny fináléja.

A négy döntős – Molnár Melina, Oláh Gergő, Deák Lotti és Oláh O’light Tibor – mellett fellépnek a már kiesett versenyzők is, valamint Kökény Attila, a Megasztár 5 finalistája, 2010 férfihangja is . Az est folyamán kiderül ki lesz Nógrád Megye legfényesebb csillaga.
A Bátonyterenyei Városi Televízió idén ősszel indította el Nógrád megye legnagyobb tehetségkutató versenyét, a Nógrád Csillagait, melyre a megye egész területéről érkeztek versenyzők. A válogatásra 128 előadó jelentkezett a BTTV stúdiójába, ahonnan a zsűri 30 produkciót engedett a középdöntőbe. Végül a középdöntőből 12 versenyző – Oláh Réka, Cseszták Sándor, Fehér Martin, Jónás Xénia, Horváth István, Kottán Kívüliek, Instant Solution, Horváth Adrián, Oláh Gergő, Deák Lotti, Molnár Melina, Oláh O’light Tibor – került be a döntőbe.
December 3-án, szombaton a négy finalista küzd meg a Nógrád megye legfényesebb csillagának kitüntető címéért és az ezzel járó elismerésért, nyereményekért és a menedzsmenti szerződésért, melynek köszönhetően a nyertes szakmai karrierjét egy profi menedzsmenti iroda és szakmai team segíti. A menedzsmenti szerződés opcionálisan egy lemezszerződést is tartalmaz.
A műsor készítői szombat estére igazán sok látványosságot, meglepetés-produkciókat, számos látványelemet ígérnek, s a zsűri tagjai is készülnek egy meglepetés produkcióval. A show felvételének helyszíne ezúttal is a Petőfi Művelődési Ház (Bátonyterenye, Petőfi út 1.) lesz.

Címkék: csillag

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 20:50, péntek | Helyi

VOLT EGYSZER EGY ACÉLGYÁR - VIDEÓN AZ 1. ÉS 2. RÉSZ

Az első rész: Az acélgyár "hagyatéka". Mit visz a patak víze? Mi rejtőzik a föld alatt? Mi maradt még a főépület legalsó szintjén? A második rész: Az acélgyár "aranykora". Riportunkban két korábbi dolgozó idézi fel a történteket...

2024. Április 26. 08:40, péntek | Helyi

Társadalmi összefogással Nógrád tisztaságáért!

A Nógrád vármegyei rendőröknek is fontos a környezetük védelme, ezért csatlakoztak a TeSzedd! kampányhoz.

2024. Április 26. 08:30, péntek | Helyi

Mozgalmas szerdán vannak túl tűzoltóink.

Frontálisan összeütközött egy kisbusz és egy személyautó szerda délután a 2-es főúton, Nőtincs közelében.

2024. Április 26. 08:00, péntek | Helyi

Reggel még gyengén fagyhat.

Sok napsütésre számíthatunk, az időnként megjelenő gomolyfelhőkből eleinte a középső és északkeleti régiókban, később nyugaton fordulhat csak néhol gyenge zápor.