Városlista
2024. május 14, kedd - Bonifác

Hírek

2014. Február 14. 13:30, péntek | Helyi
Forrás: infonograd

Nívódíj a legjobbaknak

Nívódíj a legjobbaknak

Tizenkét kiemelt nívódíjat osztottak ki a Nógrád megyei művészeti iskolák zongorista növendékeinek idei találkozóján.

A salgótarjáni Váczi Gyula Alapfokú Művészeti Iskola hangversenytermében ez alkalommal hét zeneiskola műhelymunkáiba nyerhetett a közönség betekintést, és a zsűri szerint hatalmas fejlődés tapasztalható a két évvel ezelőtti találkozóhoz képest. Újdonsága volt, az immár hetedik alkalommal megrendezett zenei találkozónak, hogy ezen most először felléptek határon túli növendékek is. Fülekről, illetve Ipolyságról érkeztek fiatal tehetségek az egész napos zenei programra. Tanári különdíjban részesítette a zsűri a házigazda intézmény két zenetanárát, Szabó Istvánnét és Kovács Lászlót, Szécsényből Barát Vitalinát és Lévárdi Beátát, valamint a Füleki Művészeti Alapiskola két zongoratanárát, Svonavska Katarinát és Bodor Angelikát.

Forrás: radiofocus.hu

További híreink

Címkék: Nívódíj

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 13. 12:00, hétfő | Helyi

Múzeumok és Galériák Éjszakája Füleken.

A Múzeumok és Galériák Éjszakáját rendezik meg szombaton a felvidéki Füleken, a program központi témája Egyiptom lesz a szervező Füleki Vármúzeum.

2024. Május 13. 10:21, hétfő | Helyi

A hétvége eseményei!

Kigyulladt egy szemetes konténer egy tárolóban,Elhagyta az úttestet és egy fának ütközött egy személyautó,Gázolaj folyt az úttestre kis területen egy meghibásodott járműből.

2024. Május 13. 10:10, hétfő | Helyi

Versenybe szálltak önkéntes tűzoltóink.

Idén Salgótarjánban, a Baglyasaljai Tűzoltó gyakorlópályán került megrendezésre a Szent Flórián napi ünnepséggel egybekötött önkéntes és létesítményi tűzoltók versenye.

2024. Május 13. 08:00, hétfő | Helyi

Hideg reggel jön, de napközben már nem fogunk fázni.

Gomolyfelhős, napos időjárás várható. Jelentéktelen csapadékra késő délután, este van esély a délnyugati határ közelébe