Városlista
2019. december 11, szerda - Árpád

Hírek

2015. Január 24. 12:00, szombat | Helyi
Forrás: infonograd

Nem jutottak pénzhez a rablók

Nem jutottak pénzhez a rablók

Egy fiatalkorú és egy gyermekkorú fiú bántalmazott és fenyegetett meg gyerekeket.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást folytat egy14 éves karancskeszi fiú ellen 1 rendbeli zsarolás bűntett kísérlet, 1rendbeli garázdaság és könnyű testi sértés vétség és 3 rendbeli rablásbűntett kísérlet elkövetésének, továbbá 13 éves gyermekkorú társaellen 3 rendbeli rablás bűntett kísérlet elkövetésének meglapozottgyanúja miatt.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a 14 éves fiú és agyermekkorú társa 2015. január 16-án a délelőtti órákban akarancslapujtői általános iskolában egy alsó évfolyamos diákotelőzetes szóváltást követően karon ragadtak, majd a szorításbólszabaduló sértettet a gyermekkorú megütötte. Ezt követően agyanúsítottak az iskola udvarán még további három diákotbántalmaztak, illetve veréssel fenyegettek meg annak érdekében, hogyrészükre pénzt adjanak át. A gyermekkorú sértettek a gyanúsítottakrészére nem tudtak pénzt átadni. A Salgótarjáni Rendőrkapitányságbeosztottjai a bejelentést követően az iskolában a 14 éves fiút és a 13éves fiút elfogták, akiket a rendőrkapitányságon a nyomozókkihallgattak. A rendőrök a fiatalkorú gyanúsítottat őrizetbe vették, éskezdeményezték előzetes letartóztatását, melyet az illetékes bíróságelrendelt.

Címkék: fenyegetés, rablás

Ezek érdekelhetnek még

2019. December 10. 11:30, kedd | Helyi

Biztonságban az adventi időszakban

A Nógrád megyei rendőrök vagyonvédelmi tanácsokkal hívják fel a figyelmet arra, hogyan óvjuk értékeinket a karácsonyi készülődés, illetve az ünnepek alatt.

2019. December 10. 11:00, kedd | Helyi

Eltette a pénztárcát

A balassagyarmati rendőrök a lakosság segítségét kérik.

2019. December 10. 10:39, kedd | Helyi

Az év iskola rendőre Nógrád megyében

A megtisztelő elismerést Valent Judit címzetes rendőr őrnagy vehette át.

2019. December 09. 12:39, hétfő | Helyi

Karácsonyi üdvözlet

Palócország rendőrei kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánnak!