Városlista
2019. augusztus 23, péntek - Bence

Hírek

2015. Január 24. 12:00, szombat | Helyi
Forrás: infonograd

Nem jutottak pénzhez a rablók

Nem jutottak pénzhez a rablók

Egy fiatalkorú és egy gyermekkorú fiú bántalmazott és fenyegetett meg gyerekeket.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást folytat egy14 éves karancskeszi fiú ellen 1 rendbeli zsarolás bűntett kísérlet, 1rendbeli garázdaság és könnyű testi sértés vétség és 3 rendbeli rablásbűntett kísérlet elkövetésének, továbbá 13 éves gyermekkorú társaellen 3 rendbeli rablás bűntett kísérlet elkövetésének meglapozottgyanúja miatt.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a 14 éves fiú és agyermekkorú társa 2015. január 16-án a délelőtti órákban akarancslapujtői általános iskolában egy alsó évfolyamos diákotelőzetes szóváltást követően karon ragadtak, majd a szorításbólszabaduló sértettet a gyermekkorú megütötte. Ezt követően agyanúsítottak az iskola udvarán még további három diákotbántalmaztak, illetve veréssel fenyegettek meg annak érdekében, hogyrészükre pénzt adjanak át. A gyermekkorú sértettek a gyanúsítottakrészére nem tudtak pénzt átadni. A Salgótarjáni Rendőrkapitányságbeosztottjai a bejelentést követően az iskolában a 14 éves fiút és a 13éves fiút elfogták, akiket a rendőrkapitányságon a nyomozókkihallgattak. A rendőrök a fiatalkorú gyanúsítottat őrizetbe vették, éskezdeményezték előzetes letartóztatását, melyet az illetékes bíróságelrendelt.

Címkék: fenyegetés, rablás

Ezek érdekelhetnek még

2019. Augusztus 22. 17:00, csütörtök | Helyi

Elismerések Nógrád megyében

Állami ünnepünk, augusztus 20-a alkalmából tartottak állománygyűlést a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányságon.

2019. Augusztus 14. 12:11, szerda | Helyi

Balesetek az elmúlt napon - Nógrád megye

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel és egy anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

2019. Augusztus 12. 12:43, hétfő | Helyi

Az elmúlt nap balesetei - Nógrád megye

Az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel és két anyagi kárral járó baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

2019. Augusztus 12. 12:18, hétfő | Helyi

Kábítószer a gépkocsi utasterében

A Nógrád megyei rendőrök közúti ellenőrzés során kábítószergyanús anyagokat találtak egy személygépjárműben Mihálygergén.