Városlista
2022. október 1, szombat - Malvin

Hírek

2022. Augusztus 12. 08:21, péntek | Helyi
Forrás: police.hu

Neki nem volt, ezért "megcsapolta" a szomszéd házat

Neki nem volt, ezért "megcsapolta" a szomszéd házat

A rétsági nyomozók lezárták az eljárás vizsgálati szakaszát a romhányi lakos ellen.

A 42 éves nő 2021. november és 2022. április 6. közötti időben a romhányi lakóhelye szomszédságában lévő lakatlan ingatlanba betört, annak ajtaját befeszítette. Ezt követően a terhelt – mivel otthonában a szolgáltató cég kikapcsolta korábban az áramot – a villanyóra mellett lévő konnektorhoz csatlakoztatta a magával vitt hosszabbítót. A gyanúsított az ingatlanjában az így nyert árammal több háztartási gépet is működtetett mindaddig, amíg a rendőrök meg nem jelentek nála.

A Rétsági Rendőrkapitányság a 42 éves romhányi lakos ellen lopás vétség megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást. A hatóság tagjai az eljárás vizsgálati szakaszát a napokban befejezték, és az ügy iratait az illetékes ügyészségnek továbbították.

Címkék: bűn, lopás, tolvaj

Ezek érdekelhetnek még

2022. Szeptember 30. 15:10, péntek | Helyi

KÖZÖSEN SALGÓTARJÁN KÖZBIZTONSÁGÁÉRT

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság munkatársai és Salgótarján Megyei Jogú Város Képviselő-testülete 2022. szeptember 28-án közbiztonsági fórum keretében egyeztetett a megyeszékhely közbiztonsági helyzetének főbb kérdéseiről.

2022. Szeptember 30. 14:55, péntek | Helyi

Európai uniós támogatásból valósul meg a Balassi Bálint Megyei Könyvtár energetikai korszerűsítése

Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzata 2017. december 27. napján támogatási kérelmet nyújtott be a Széchenyi 2020 Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretében meghirdetett TOP-6.5.1-16 kódszámú, „Önkormányza

2022. Szeptember 30. 13:22, péntek | Helyi

Drónnal mindent látnak a rendőrök

A Nógrád megyei rendőrök a közlekedésbiztonság javítása érdekében drón segítségével ellenőrizték a 21-es számú főút bátonyterenyei szakaszát.

2022. Szeptember 30. 10:33, péntek | Helyi

Fiktív őrző-védő céget szűrt ki a vizsgálat

A NAV kockázatelemzés után kezdett vizsgálni egy társaságot, amely havonta nagy összegű számlát fogadott be őrzés-védelmi tevékenységről és távfelügyeleti szolgáltatásról. Az ellenőrzés megállapította, hogy valós szolgáltatásn