Városlista
2024. április 21, vasárnap - Konrád

Hírek

2013. Július 29. 18:59, hétfő | Bulvár
Forrás: MTI

Negyven fokban is szmokingban rabol egy férfi Olaszországban

Negyven fokban is szmokingban rabol egy férfi Olaszországban

Rendkívül elegáns öltözetben tiszteli meg áldozatait egy fegyveres bolti rabló Olaszországban: még 40 Celsius-fokos hőségben is szmokingban tört rájuk.

Az illető ráadásul még csak nem is elegáns ékszerboltokat, hanem közönséges "közérteket" foszt ki Rómában. Eddig egy Lidl boltból és egy Eurospinből rabolt, ám zsákmánya értéke még az ezer eurót - 290 ezer forintot - sem éri el. A tetthelyekről robogón menekült el.
A rendőrség bízik abban, hogy sikerül a 30-as éveiben járó férfit elfognia, mivel a boltok kamerái remek felvételeket készítettek róla, a rabló nem törődött azzal, hogy arcát elfedje - adta hírül a The Local című svéd lap olasz kiadása.

Címkék: olaszország, rabló

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.