Városlista
2023. december 5, kedd - Vilma

Hírek

2020. December 21. 09:50, hétfő | Helyi
Forrás: police

Négy nap, nyolc baleset - Nógrád megye

Négy nap, nyolc baleset - Nógrád megye

Az elmúlt napokban ketten sérültek meg közúti közlekedési balesetben és öt ittas járművezetővel szemben intézkedtek a Nógrád megyei rendőrök.

Egy 28 éves férfi 2020. december 18-án 13 óra körül Salgótarjánban, a Forgách Antal úton kerékpárral akart áthaladni, amikor a Rákóczi út irányából Kazár felé közlekedő személygépkocsi oldalának ütközött. A baleset következtében a kerékpáros megsérült, akinek alkoholszondás ellenőrzése pozitív eredménnyel zárult.

Szécsénke belterületén közlekedett gépjárművel ugyanezen a napon 17 óra 35 perckor egy 79 éves férfi, amikor egy balra ívelő kanyarban az úttestről letért, majd a vizes árokban a gépkocsival felborult. A balesetben a jármű vezetője megsérült.

Az elmúlt négy nap alatt a rendőrök további hat anyagi káros baleset helyszínén és öt ittas járművezetővel szemben intézkedtek.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét, hogy aki ittasan vezeti járművét, az veszélyezteti saját és mások életét, testi épségét. Ne feledjék, mindannyiunk közös érdeke, hogy kevesebben sérüljenek meg, vagy veszítsék életüket az utakon!

…hogy mindenki hazaérjen!

Ezek érdekelhetnek még

2023. December 05. 18:10, kedd | Helyi

Amikor a háború karácsonykor szünetelt - a fegyverszünet az első világháború krónikájának egyik legismertebb epizódja,

amely az ipari méretekben űzött tömegmészárlás kellős közepén az emberi méltóságról üzent. Az első világháború során 1914. december 24-én nem hivatalos tűzszünet állt be a nyugati fronton szemben álló

2023. December 05. 18:00, kedd | Helyi

Ajándékokkal csalt mosolyt a rendőrök Mikulása a beteg gyerekek arcára a tarjáni kórházban.

Idén is egyenruhások kíséretében érkezett a Mikulás a Nógrád Vármegyei Szent Lázár Kórházba annak érdekében, hogy az ott gyógyuló gyermekek ünnepét is boldogabbá tegye.

2023. December 05. 17:40, kedd | Helyi

Karácsony, Hanuka, Szaturnália,... – Nem véletlen, hogy minden vallás nagy ünnepe

a decemberi időszakra esik. Az északi féltekén december 21-én (időnként 22-én) van az év leghosszabb éjszakája. Az emberiség történelmében ilyentájt kiemelt ünnepeket tartottak,

2023. December 05. 17:35, kedd | Helyi

KI A TÉLAPÓ? Megkérdeztük a Mesterséges Intelligenciát - mutatjuk a válaszokat...

Kedves salgótarjáni InfoNógrád olvasók, nagyon örülök, hogy üdvözölhetlek benneteket itt! Mint virtuális asszisztens, itt vagyok, hogy segítsek nektek mindenféle kérdéssel vagy információval kapcsolatban...