Városlista
2024. július 20, szombat - Illés

Hírek

2020. December 21. 09:50, hétfő | Helyi
Forrás: police

Négy nap, nyolc baleset - Nógrád megye

Négy nap, nyolc baleset - Nógrád megye

Az elmúlt napokban ketten sérültek meg közúti közlekedési balesetben és öt ittas járművezetővel szemben intézkedtek a Nógrád megyei rendőrök.

Egy 28 éves férfi 2020. december 18-án 13 óra körül Salgótarjánban, a Forgách Antal úton kerékpárral akart áthaladni, amikor a Rákóczi út irányából Kazár felé közlekedő személygépkocsi oldalának ütközött. A baleset következtében a kerékpáros megsérült, akinek alkoholszondás ellenőrzése pozitív eredménnyel zárult.

Szécsénke belterületén közlekedett gépjárművel ugyanezen a napon 17 óra 35 perckor egy 79 éves férfi, amikor egy balra ívelő kanyarban az úttestről letért, majd a vizes árokban a gépkocsival felborult. A balesetben a jármű vezetője megsérült.

Az elmúlt négy nap alatt a rendőrök további hat anyagi káros baleset helyszínén és öt ittas járművezetővel szemben intézkedtek.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét, hogy aki ittasan vezeti járművét, az veszélyezteti saját és mások életét, testi épségét. Ne feledjék, mindannyiunk közös érdeke, hogy kevesebben sérüljenek meg, vagy veszítsék életüket az utakon!

…hogy mindenki hazaérjen!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 19. 16:00, péntek | Helyi

EM: kötelező lesz a környezeti hatásvizsgálat az akkumulátorgyáraknál.

A zöldenergia a jövő, a magyar gazdaság jövője is. A zöldenergia előállításával, tárolásával foglalkozó vállalatok, üzemek száma egyre nő. A biztonságos, szigorú feltételeknek megfelelő működtetés minden ipari üzemmel szemben e

2024. Július 19. 12:00, péntek | Helyi

Vesztére másodszor is visszatért a hívatlan vendég.

Folyamatos pénzzavarban volt az a 37 éves férfi, aki kétszer tért vissza lopni ugyanabba a salgótarjáni ingatlanba, de a háziak mindkétszer rajtakapták.

2024. Július 19. 11:30, péntek | Helyi

Egy bűncselekmény-sorozat vége!!!

Körözés alapján július 17-én fogták el munkatársaink azt a férfit, aki Salgótarjánban és a környező településeken több lopást és gépkocsifeltörést követett el.

2024. Július 19. 08:44, péntek | Helyi

Palóc Búcsú és Folkfesztivál Balassagyarmaton.

A hagyományos palóc búcsút rendezik meg a hétvégén folkfesztivállal színesítve a Nógrád vármegyei Balassagyarmaton.