Városlista
2024. május 13, hétfő - Szervác

Hírek

2013. December 21. 15:30, szombat | Helyi
Forrás: infonograd

Ne hagyjon értéket személygépkocsijában!

Ne hagyjon értéket személygépkocsijában!

Néhány jó tanács a gépjárműfeltörések megelőzésére.

Gyakran előfordul, hogy a gépkocsi ülésén, utasterében maradnak értékeket. Az ilyen figyelmetlenséggel, könnyelműséggel hozzásegíthetik a bűnözőket a könnyű zsákmányhoz, hiszen az értékek megszerzése érdekében számos esetben feltörik a gépjárműveket. Az a tapasztalat, hogy ha csak rövid időre szállunk ki az autóból, kevésbé vagyunk körültekintőek, és ilyen alkalmakkor megnövekszik a gépkocsi feltörések és az alkalmi lopások száma.
Ne hagyjon értéket gépkocsijában, az autó nem biztonságos tárolóeszköz!
Üres táskát sem szabad a kocsiban hagyni, hiszen a tolvaj csak a jármű feltörése után veszi észre, hogy nem zsákmányolt semmit. A gépkocsi feltörése a bosszúságon túl jelentős anyagi kárt is jelent.
Személyes iratait és a jármű okmányait soha ne tartsa a személygépkocsiban!
Ha a vásárlást követően az árucikkeket az autójában csak látható helyre tudta bepakolni, ne hagyja járművét őrizetlenül!
Mindig zárja be a jármű ajtóit, az ablakokat húzza fel, kapcsolja be a riasztót, még akkor is, ha csak pár percre száll ki!
Amennyiben észlelte, hogy feltörték kocsiját, ne nyúljon semmihez, hiszen a gépkocsit és annak környezetét a rendőrség vizsgálni fogja!

Címkék: tolvaj

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 13. 10:21, hétfő | Helyi

A hétvége eseményei!

Kigyulladt egy szemetes konténer egy tárolóban,Elhagyta az úttestet és egy fának ütközött egy személyautó,Gázolaj folyt az úttestre kis területen egy meghibásodott járműből.

2024. Május 13. 10:10, hétfő | Helyi

Versenybe szálltak önkéntes tűzoltóink.

Idén Salgótarjánban, a Baglyasaljai Tűzoltó gyakorlópályán került megrendezésre a Szent Flórián napi ünnepséggel egybekötött önkéntes és létesítményi tűzoltók versenye.

2024. Május 13. 09:15, hétfő | Helyi

Sportkavalkád - sportválasztó és nosztalgia sportnap, 2024. május 31-én, a Sportcentrumban!

Válassz sportot Salgótarjánban! 2024. május 31-én, a Sportcentrumban! A salgótarjáni Városi Sportcentrumban sportválasztó és nosztalgia sportnapra várják az érdeklődőket.

2024. Május 13. 08:00, hétfő | Helyi

Hideg reggel jön, de napközben már nem fogunk fázni.

Gomolyfelhős, napos időjárás várható. Jelentéktelen csapadékra késő délután, este van esély a délnyugati határ közelébe