Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2022. Június 17. 08:40, péntek | Belföld
Forrás: mti/illusztráció: pixabay

Napsütéses idő várható a hétvégén

Napsütéses idő várható a hétvégén

Napsütéses, meleg, jellemzően száraz idő várható a hétvégén - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Pénteken sok napsütés várható, de napközben helyenként zápor, zivatar kialakulhat. A szél több helyen megerősödik, zivatar környezetében is előfordulhatnak erős, esetleg viharos lökések. A legalacsonyabb hőmérséklet általában 13 és 18 Celsius-fok között alakul, de az északi völgyekben hidegebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 24 és 29 fok között várható.

Szombaton sok napsütés várható csapadék nélkül. Helyenként megélénkül az északi, északkeleti szél. A hőmérséklet hajnalban általában 10 és 16, délután 25 és 30 fok között alakul.

Vasárnap is túlnyomóan derült, napos, száraz lesz az idő. A Dunántúlon viszont többfelé megélénkül, a Fertő térségében megerősödik szél. A minimumhőmérséklet 12-19, a maximumhőmérséklet 28-33 fok között valószínű - olvasható az előrejelzésben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.