Városlista
2024. április 17, szerda - Rudolf

Hírek

2020. Május 16. 12:32, szombat | Kék hírek
Forrás: mti - fotó: police.hu

Nagy mennyiségű kábítószert találtak egy érdi dílernél

Nagy mennyiségű kábítószert találtak egy érdi dílernél

Nagyobb mennyiségű kábítószert találtak egy drogkereskedelemmel gyanúsítható érdi férfinél - közölte a rendőrség szombaton a honlapján.

A rendőrség a pontos mennyiséget nem közölte, de azt írták, kábítószer-kereső kutya részvételével kutatást tartottak a házban, ahol nagyobb mennyiségben alufóliába és önzáró tasakokba csomagolt droggyanús anyagmaradványt, növényi anyagmaradványt, digitális mérleget, piacra szánt, kábítószer-tartalmú és üres önzáró tasakokat és közel kétmillió forintot foglaltak le.

A vizsgált anyagmaradvány az előzetes vegyészszakértői vélemény szerint amfetamin - tették hozzá.

A rendőrök találtak két 5000 forintos bankjegyet is, melyek az eredeti címlettől eltértek, azokat szakértői vizsgálatra elkülönítették.

Az egyenruhások az 58 éves gyanúsítottat kábítószer-kereskedelem vétségének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, a férfi részletes beismerő vallomást tett. Vele szemben - az azóta elrendelt letartóztatása mellett - a további eljárást az Érdi Rendőrkapitányság folytatja le - áll a közleményben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.