Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2015. December 23. 15:00, szerda | Helyi
Forrás: police.hu

Munkahelyéről lopott

Munkahelyéről lopott

Vádemelési javaslattal fejezték be az eljárást a salgótarjáni nyomozók.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást P. Zoltán 52 éves salgótarjáni lakos ellen.
A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2015. október 21-én és azt megelőzően több alkalommal - pontosabban meg nem határozható időpontban - az egyik salgótarjáni gyártelep alkalmazottjaként, annak területéről különböző munkadarabokat, fém alkatrészeket tulajdonított el. P. Zoltán az általa vezetett tehergépjármű rakterében rejtette el az alkatrészeket és vitte el azokat lakásába, melyeket értékesítés céljából összeszerelt.
A nyomozást a hatóság tagjai a napokban befejezték és az ügy iratait vádemelési javaslattal küldték meg a Salgótarjáni Járási Ügyészségnek.

Címkék: lopás, NMRFK, salgótarján

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 11:00, szerda | Helyi

Május 20-ig lehet jelentkezni a Virágos Magyarország versenyre.

Meghosszabbított határidővel, május 20-ig nyújthatják be pályázataikat a 31. Virágos Magyarország versenyre jelentkező helyi közösségek - közölte Magyar Turisztikai Ügynökség

2024. Május 01. 09:21, szerda | Helyi

Sok munkával indult a hét

Kizárta édesanyját egy második emeleti lakás teraszára két kisgyermek,Fűnyírás közben átvágtak egy gázcsonkot hétfő délután,Egy iskola tetejére szakadt egy nagy méretű faág,

2024. Május 01. 08:00, szerda | Helyi

Szép időben majálisozhatunk.

Azaz május elsején a napsütést időnként már felhők zavarják meg.

2024. Április 30. 15:15, kedd | Helyi

Salgótarjánból akartak hazajutni.

Egy bátonyterenyei pár keverte magát nagy bajba, mert lekéste az autóbuszjáratot, és bűnös módját választotta a hazajutásnak.