Városlista
2024. május 22, szerda - Júlia, Rita

Hírek

2016. Szeptember 08. 13:30, csütörtök | Helyi
Forrás: police

Motort lopott

Motort lopott

A balassagyarmati rendőrök rövid időn belül azonosították és elfogták a 19 éves dejtári férfit.

A Balassagyarmati Rendőrkapitányságon személyesen tett bejelentést egy férfi 2016. szeptember 6-án 17 óra 30 perckor, miszerint ismeretlen tettes eltulajdonította a motorkerékpárját. A rendőrök az azonnalos intézkedések és az adatgyűjtés eredményeként rövid időn belül azonosították és lakhelyén elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható R. Dávid 19 éves dejtári férfit.

A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi a bejelentést megelőző időszakban a sértett - balassagyarmati vasútállomáson leállított - motorkerékpárját eltulajdonította, majd lakóhelyének irányába tolta. Útközben betért egy ismerőséhez, akiknek a járművet eladásra kínálta, majd a motort beindította és azzal lakóhelyére közlekedett.

A rendőrök R. Dávidot a Balassagyarmati Rendőrkapitányságra előállították és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, a motorkerékpárt felkutatták és lefoglalták.

Címkék: Balassagyarmat, lopás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 21. 19:50, kedd | Helyi

4iG: az Antenna Hungária holding társaságként működik tovább.

Az Antenna Hungária Zrt.-ből az infrastruktúra és a kereskedelmi egységek is leválnak, ezzel külön vállalatokban működnek tovább a kereskedelmi, valamint az infrastruktúra divíziók.

2024. Május 21. 12:00, kedd | Helyi

Idén csaknem ötszáz oktatási intézmény pályázott az állatbarát címre.

Negyedik alkalommal hirdette meg az állatvédő és állatbarát címek elnyerését célzó pályázatát az Állatorvostudományi Egyetem és az Állatvédelem gyerekeknek Facebook-oldal, amelyre az idén csaknem ötszáz oktatási intézmény nevezés

2024. Május 21. 11:11, kedd | Helyi

Falba rejtett pénz.....

Kifosztotta idős áldozatát egy 18 éves Karancskeszin élő férfi, majd az asszonytól zsákmányolt pénz egy részét otthonának falába dugta el.

2024. Május 21. 09:00, kedd | Helyi

Hajóbaleset Verőcénél - Mahosz-szóvivő: vélhetően nagy sebességgel ütközött a motorcsónak.

A motorcsónak típusából arra lehet következtetni, hogy nagy sebességre volt képes a hobbihajó, a roncsokból ítélve pedig gyaníthatóan nagy sebességgel is ütközött mondta a Magyar Hajózási Országos Szövetség (Mahosz) szóvivője.