Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2012. December 14. 16:00, péntek | Helyi
Forrás: infongrád

Most minden eldől

Most minden eldől

Szombaton kialakult a döntő hármas mezőnye, vasárnap végre kiderül, ki lesz az X faktor 2012-es szériájának győztese.

Ezen a hétvégén, szombaton és vasárnap is egymásnak feszülnek az X faktor énekesei, hogy végül vasárnap este eldőljön ki az, aki mindent visz. Az, hogy ki lesz az X faktor harmadik szériájának legjobbja, Antal Timi, Csobot Adél és Oláh Gergő között fog eldőlni.

Fontos információ, hogy az utolsó két fordulóban a mentorok már nem szólhatnak bele a verseny alakulásába, innentől kezdve kizárólag a nézőkön múlik minden, ők döntik el ki lesz a győztes. Ez azt jelenti, hogy a szavazatokra minden eddiginél nagyobb szükség van.

Amennyiben szeretnék, hogy Oláh Gergő elsőként továbbjusson a vasárnapi végső fináléba és övé legyen a legjobb énekesnek járó cím, szavazzon a 06 91 334 334-es telefonszámon a 09-es kód megadásával, vagy a Gergő név elküldésével SMS-ben a 1799-es számra.

Fotó: RTL Klub

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 08:44, csütörtök | Helyi

Kétnapos állásbörze a Corvinus Egyetemen.

Kétnapos a Corvinus Egyetem idei karrierexpója, ahol több mint kétszáz állásajánlat közül lehet válogatni szerdán és csütörtökön.

2024. Április 25. 08:00, csütörtök | Helyi

Csak futó zápor szakíthatja meg a napsütést.

Felszakadozik a felhőzet, reggel már csak néhol eshet. Napközben a sok napsütés mellett gomolyosodni kezd az ég, és elszórtan főként a Dunántúlon.

2024. Április 24. 17:00, szerda | Helyi

VOLT EGYSZER EGY ACÉLGYÁR - VIDEÓN AZ 1. ÉS 2. RÉSZ

Az első rész: Az acélgyár "hagyatéka". Mit visz a patak víze? Mi rejtőzik a föld alatt? Mi maradt még a főépület legalsó szintjén? A második rész: Az acélgyár "aranykora". Riportunkban két korábbi dolgozó idézi fel a történteket...

2024. Április 24. 12:12, szerda | Helyi

Megbukott az adóellenőrzésen egy használtautó-kereskedő, 54 autót foglaltak le-

Megbukott az adóellenőrzésen az a használtgépjármű-kereskedő, aki nyilvántartásait meghamisítva fiktív kölcsönszerződésekkel fedte el bevételeit