Városlista
2019. július 21, vasárnap - Dániel

Hírek

2019. Július 08. 18:31, hétfő | PR

Most is aktuális a kazán-kérdés

Most is aktuális a kazán-kérdés

A nyár nem csak a strandolás, hanem a házfelújítás ideje is. Akár új otthonba költözésről, akár korszerűsítésről van szó, érdemes körültekintően körüljárni a kondenzációs kombi kazán piacot.

Különösen fontos, hogy a berendezés egész évben 100% hatásfokos teljesítményt nyújtson, hiszen ezekkel a kazánokkal nem csupán fűteni szoktunk, hanem a használati melegvizet is előállíthatunk. A kora tavasztól késő őszig elfoglalt szerelőkről, több hónapos várólistákról szintén mindannyian hallottunk már, ezért régi vagy túlhasznált, cserére szoruló egység esetén muszáj előre terveznünk, és még a hideg beállta előtt beszerezni, beszereltetni a számunkra ideális modellt. Használjuk ki a lazább nyári hónapokat, a kondenzációs kombi kazán vásárlás némi tájékozódással, illetve szakértői segítséggel szinte gyerekjáték!


Kazán kisokos

A kombi kondenzációs kazán tehát lakótér fűtés és melegvíz előállítás terén is szolgálatunkra van. Gyors és energiatakarékos berendezés, ami ráadásul alacsony bekerülésű, mégis nagyon megbízható – nem csoda, hogy töretlen a népszerűsége. Használati vizet mindig csak a szükséges mennyiségben melegít, azt viszont azonnal teszi, így gyors és gazdaságos megoldást nyújt, aminek a közüzemi számlákon is szemmel látható az eredménye.
A kondenzációs kazán egy zárt égésterű kazán, azaz teljesen biztonságos: a füstgáz elvezetés szavatolásáért ventilátor felel, vagyis alaptalanná válik a gázos berendezésekkel kapcsolatban felmerülő, elsőszámú aggodalom, a szén-monoxid mérgezés. A 100%-os hatásfokon való működést pedig az égéstermék párájából származó hőenergia hasznosítása garantálja.
A szakértő szerepe

A kombi kazánok piaca valóban hatalmas, az optimális fűtés- és melegvíz ellátás tervezése pedig külön szakma, ezért választáskor feltétlenül kérjük ki szakember segítségét! Az épületgépész tervező elvégzi a hőszükséglet-számítást, és elkészíti a gáztervet, illetve a kapcsolási rajzot. Ezek mentén már könnyebben elboldogulunk a jellemzően 18-30 kW-os teljesítmény skálán. A kazán beszerelését mindenképpen tapasztalt szerelő végezze, hiszen a hibás megoldások a berendezés, és akár az egész rendszer károsodásához vezethetnek.

Szép és formás

A kategóriában számos márka számtalan modellje érhető el kedvező áron, például a Webkazán online boltjában is, így minden igényre és adottságokra könnyedén megtaláljuk a tökéletes megoldást. A fali gázkazán méretét és formavilágát tekintve is hatalmas a választék, így esztétikai elvárásainkat is teljesíthetjük egy kompakt, modern, vagy éppen klasszikus darabbal. Kis lakásba feltétlenül válasszunk kombi verziót, amely fűt és melegvizet is előállít, így sok helyet spórolhatunk.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Július 16. 13:39, kedd | PR

Szigorú minőségi szabályozás a siker kulcsa

A Jánosik és Társai Kft. tavalyi árbevétele meghaladta a 14 milliárd forintot. Az idén is több mint 14 milliárd forint bevételt terveznek.

2019. Július 08. 18:30, hétfő | PR

Okosan locsolni a hőségben

A nyár a kerti partik, sütögetések időszaka, amikor családunk és barátaink körében töltjük időnket, borozgatunk, fürdünk a medencében, közösen élvezzük a kert adta lehetőségeket és élményeket.

2019. Július 08. 18:28, hétfő | PR

Garancia kisokos

Nincs bosszantóbb, mikor egy háztartási kisgép nem sokkal a vásárlást követően meghibásodik, esetleg el sem indul, vagy valamilyen sérülés következtében tönkremegy. Mit lehet ilyenkor tenni?

2019. Június 13. 10:36, csütörtök | PR

Nemzetközi és magyar sztárokkal indul az országos kerékpár fieszta

11 megyén és 100 városon át vezet Magyarország legnagyobb kerékpárversenye