Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2020. Június 05. 13:19, péntek | Helyi
Forrás: police

Mindent vitt a szécsényi betörő

Mindent vitt a szécsényi betörő

Gyanúsítottként hallgattak ki egy 38 éves férfit a nyomozók.

A Szécsényi Rendőrkapitányság lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy helyi lakos ellen.

T. Zsolt 2020. március és május hónap közötti időszakban egy szécsényi családi ház ajtaját befeszítette, majd oda, valamint az ahhoz tartozó melléképületekbe bement. A férfi a helyiségeket átkutatta, és onnan elektronikai eszközöket, konyhai kisgépeket, edényeket, pohárkészletet és egyéb berendezési tárgyakat, valamint sokkolót és gáz- és riasztófegyvert lopott el. A helyi lakos az így eltulajdonított tárgyak egy részét értékesítette, míg a további értékeket ismerőseinek átadta.

A rendőrök a Szécsényi Rendőrkapitányságra előállították, és gyanúsítottként hallgatták ki a férfit, aki a bűncselekmény elkövetését elismerte.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 12:00, kedd | Helyi

Újabb egyetemi megállapodást kötött a Nógrád Vármegyei Szakképzési Centrum.

A tanév végéhez közeledve a technikumi diákokat a vizsgák, a továbbtanulás illetve az elhelyezkedési lehetőségek foglalkoztatják leginkább.

2024. Április 16. 08:55, kedd | Helyi

Várják a javaslatokat az egész napos sebességmérő akció helyszíneire.

Huszonnégy órás sebességmérő akciót tart a rendőrség április 19-én reggel 6 órától, a helyszínekre bárki tehet javaslatot.

2024. Április 16. 08:25, kedd | Helyi

Mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezető mutatkozott be a Deltában.

A mesterséges intelligencia (MI) segítségével megalkotott műsorvezető mutatkozott be a Duna tudományos-ismeretterjesztő műsorában, a Deltában - hangzott el az M1 hétfő esti Híradójában.

2024. Április 16. 08:00, kedd | Helyi

Erős lehűlés jön esővel, széllel.

Északon és a Dunántúlon sokfelé számíthatunk tartós esőre, délen és keleten a napos-gomolyfelhős időben inkább záporok, délkeleten néhol zivatarok valószínűek.