Városlista
2024. május 13, hétfő - Szervác

Hírek

2023. Április 30. 13:18, vasárnap | Belföld
Forrás: mti

Meteorológia: a Duna mentén és a keleti tájakon elszórtan lehet zápor, zivatar vasárnap a déli óráktól

Meteorológia: a Duna mentén és a keleti tájakon elszórtan lehet zápor, zivatar vasárnap a déli óráktól

Vasárnap a Duna mentén és az ország keleti tájain kell több gomolyfelhőre számítani, a déli óráktól elszórtan, nagyobb eséllyel az ország középső részén, a Duna mentén és a keleti tájakon fordulhat elő zápor, zivatar.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat a Facebook-oldalán közzétett előrejelzés szerint a Dunántúlon - a délnyugati záporok reggeli megszűnését követően - kicsi a csapadék valószínűsége.

A maximumok 19-20 Celsius-fok közelében, már-már a sokévi átlagnak megfelelően alakulnak.

Az MTI-nek küldött veszélyjelzésben azt írták, zivatar veszélye miatt elsőfokú (sárga) figyelmeztetés van érvényben Bács-Kiskun, Békés, Borsod-Abaúj-Zemplén, Csongrád-Csanád, Hajdú-Bihar, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Nógrád, Pest és Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye területén.

Címkék: időjárás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 13. 06:00, hétfő | Belföld

Naposan indul a hét, majd megnő a záporok, zivatarok esélye

Napos idő várható gomolyfelhőkkel a hét első felében, 19-25 Celsius-fokos csúcshőmérsékletekkel, majd megnő a záporok, zivatarok esélye - derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.

2024. Május 12. 08:59, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

2024. Május 12. 08:26, vasárnap | Belföld

Éjszakai vezetés – az okos karkötő nem enged elaludni

Személyre szabott módon figyeli és hívja fel a fáradó gépkocsivezetők figyelmét egy új technológia, amely egy uniós kutatás eredménye, amint arról a Horizon, az EU kutatási és innovációs magazinja hírt adott.

2024. Május 11. 07:00, szombat | Belföld

Magyar-kínai együttműködés a vasúti járműgyártás területén

Együttműködési megállapodást írt alá az Acemil Zrt. a világ egyik legnagyobb mozdony- és motorvonat-gyártójával, a kínai CRRC Zhuzhou Locomotive Co. Ltd.-vel - tájékoztatta a magyar társaság pénteken az MTI-t.