Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2014. Május 25. 11:00, vasárnap | Helyi
Forrás: infonograd

Megzavarták a betörőket

Megzavarták a betörőket

A 48 éves tököli férfi és két budapesti társa ellen a nyomozást a hatóság vádemelési javaslattal zárta le.

A Balassagyarmati Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett kísérlet megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást H. György 48 éves tököli, A. Dénes 43 éves és B. Norbert 28 éves budapesti lakosok ellen.
A nyomozás adatai szerint a 49 éves tököli férfi és társai 2014. február 25-én 13 óra körüli időben Balassagyarmaton egy emeletes házban lévő lakás ajtaját a náluk lévő speciális eszközzel megkísérelték kinyitni azzal a szándékkal, hogy onnan különféle értékeket tulajdonítsanak el. A három férfit cselekménye közben megzavarták, ezért az ajtó kinyitásához használt eszközöket a lakóház egyik lakásának lábtörlője alá, illetve egy villanyóra szekrénybe rejtették el. A rendőrök a három férfit elfogták, az elrejtett eszközöket lefoglalták. A rendőrkapitányságra előállított H. Györgyöt, A. Dénest és B. Norbertet a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat, melyet a bíróság elrendelt.
A 48 éves férfi és két társa ellen a nyomozást a hatóság tagjai a napokban befejezték és az ügy iratait a Balassagyarmati Járási Ügyészségnek vádemelési javaslattal megküldték.

Vissza a kezdőlapra

Címkék: megzavarták

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 08:45, vasárnap | Helyi

Ismét megrendezik a járműipari kiállítást Esztergomban.

Az idén 7. alkalommal nyílik meg a járműipari kiállítás Esztergomban: az Akkor és Most Jármű Expo április 27-28-án a Nagy Duna sétányon várja az érdeklődőket.

2024. Április 28. 08:00, vasárnap | Helyi

Tavaszi idő sok napsütéssel.

Sok napsütésre számíthatunk, bár a Dunántúlon és északon időnként felhők takarhatják el a napot, de csapadék sehol sem várható.

2024. Április 28. 06:31, vasárnap | Helyi

BABAMENTŐ INKUBÁTOROK

Az egészségügyi intézményeknél kihelyezett babamentő inkubátorok egy újszülöttmentő program részét képezik. A súlyos válsághelyzetbe került anyák és családok esetén előfordulhat,

2024. Április 27. 08:00, szombat | Helyi

Egyre melegebb lesz hétvégén.

Sokat fog süt majd a nap, az időnként megjelenő felhőkből északon és keleten, valamint délután nyugaton, délnyugaton elszórtan egy-egy futó zápor, zivatar még kialakulhat.