Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2014. Szeptember 21. 15:00, vasárnap | Helyi
Forrás: infonograd

Megyei Prima-díj tizedszer

Megyei Prima-díj tizedszer

Jubilál idén a megyei Prima-díj.

Immár tizedik alkalommal keresi Nógrád megye legjobbjait a művészet, az oktatás és a sport területén a VOSZ Nógrád Megyei Szervezete. A jelöltállítás és az ezt záró zsűrizés után, november 22-én díjazzák majd a Prima-díj Gálán a vállalkozók és pénzintézetek a megyében kimagaslóan és példamutatóan teljesítő személyeket. A VOSZ megyei elnökségének döntése alapján, ebben az évben a Prima-díjasok megválasztásának folyamata ismét teljesen új névsorral indul. Tehát ismét bárki jelölhet bárkit Művészet, Oktatás-Tudomány és Sport kategóriában. A jelöltek személyével kapcsolatban követelmény azonban, hogy a megyében született vagy a megyében gyerekkorától élő, nógrádi lakos legyen, aki a szakmai tevékenységét is itt végzi. Előnyben részesíti a zsűri mindezeken túl azt, aki szakmailag is elismert tudását a környezetének és a fiataloknak is rendszeresen átadja. A jelöléseket október 28-ig várják személyesen a VOSZ Nógrád megyei irodáján a Salgótarján Fő tér 1. szám alatt, vagy elektronikusan a szervezet honlapján, a www.vosznograd.hu oldalon.

Forrás: radiofocus.hu

Címkék: díj, Prima-díj, VOSZ

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 10:26, péntek | Helyi

Rendőrautóban érkezett a meglepetés.

Munkatársaink adományoztak a rászoruló családoknak Salgótarjánban, és a járás településein.

2024. Április 19. 08:51, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat az egész napos sebességmérő akció helyszíneire.

Huszonnégy órás sebességmérő akciót tart a rendőrség április 19-én reggel 6 órától, a helyszínekre bárki tehet javaslatot.

2024. Április 19. 08:28, péntek | Helyi

Tűzoltók a toronyházban.

A Nógrád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szituációs begyakorló gyakorlatot tartott a héten a vármegyeszékhely és Bátonyterenye hivatásos tűzoltóinak Salgótarjánban, az Erzsébet téren.

2024. Április 19. 08:18, péntek | Helyi

Közúti baleset Nagylóc és Hollókő között.

Karambolozott két személyautó kedden délután a 2122-es számú úton, Nagylóc és Hollókő között.