Városlista
2023. január 29, vasárnap - Adél

Hírek

2014. Szeptember 21. 15:00, vasárnap | Helyi
Forrás: infonograd

Megyei Prima-díj tizedszer

Megyei Prima-díj tizedszer

Jubilál idén a megyei Prima-díj.

Immár tizedik alkalommal keresi Nógrád megye legjobbjait a művészet, az oktatás és a sport területén a VOSZ Nógrád Megyei Szervezete. A jelöltállítás és az ezt záró zsűrizés után, november 22-én díjazzák majd a Prima-díj Gálán a vállalkozók és pénzintézetek a megyében kimagaslóan és példamutatóan teljesítő személyeket. A VOSZ megyei elnökségének döntése alapján, ebben az évben a Prima-díjasok megválasztásának folyamata ismét teljesen új névsorral indul. Tehát ismét bárki jelölhet bárkit Művészet, Oktatás-Tudomány és Sport kategóriában. A jelöltek személyével kapcsolatban követelmény azonban, hogy a megyében született vagy a megyében gyerekkorától élő, nógrádi lakos legyen, aki a szakmai tevékenységét is itt végzi. Előnyben részesíti a zsűri mindezeken túl azt, aki szakmailag is elismert tudását a környezetének és a fiataloknak is rendszeresen átadja. A jelöléseket október 28-ig várják személyesen a VOSZ Nógrád megyei irodáján a Salgótarján Fő tér 1. szám alatt, vagy elektronikusan a szervezet honlapján, a www.vosznograd.hu oldalon.

Forrás: radiofocus.hu

Címkék: díj, Prima-díj, VOSZ

Ezek érdekelhetnek még

2023. Január 03. 14:11, kedd | Helyi

Autóbaleset és több tűzeset hétfőn

Összeütközött két személyautó hétfő délután Salgótarjánban, a Salgó úton. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói áramtalanították a járműveket. A balesetben két ember volt érintett, egyiküket kórházba szállították a mentőszolg

2023. Január 03. 13:58, kedd | Helyi

Átvették a támogatásokat a Nógrád megyei önkéntesek

Decemberben az ország valamennyi, 2022-ben pályázatot benyújtott önkormányzati tűzoltó-parancsnoksága és önkéntes tűzoltó egyesülete átveszi a központi költségvetésből elnyert támogatást. Ennek egy része pénzbeli, más része term

2023. Január 03. 12:27, kedd | Helyi

Pizzázni indultak, rendőrségen kötöttek ki

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség miatt indított eljárást egy 20 és egy 19 éves bárnai lakos ellen.

2023. Január 02. 10:50, hétfő | Helyi

4 NAP – 8 BALESET

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt négy napon nyolc közúti közlekedési baleset történt.