Városlista
2024. március 3, vasárnap - Kornélia

Hírek

2014. Szeptember 23. 13:30, kedd | Helyi
Forrás: infonograd

Megyei elismerések a megyenapon

Megyei elismerések a megyenapon

Szécsényben adták át Nógrád Megyei Önkormányzat idei elismerő díjait.

Ember Csaba, balassagyarmati karnagy, és zeneiskola-igazgató, valamint dr. Bercsényi Lajos, a Szent Lázár Megyei Kórház főigazgató főorvosa vehette át ebben az esztendőben Nógrád megye díszpolgári címét. Az elismerést Szécsényben adták át a múlt hét végén, az immár nyolcadik alkalommal megrendezett megyenapon. Nógrád megye Szontágh Pál-díját dr. Pilmayer Nándornak és Jánváry Andrásnénak ítélték oda, a Bérczy Károly-díjat pedig két atléta, Papp Ildikó és dr. Kovács Dusán vehette át. A Szondi György-díjat idén a salgótarjáni rendőrkapitányság bűnügyi osztálya és Okolenszki Gábor, tűzoltó ezredes kapta. A Nógrád Gazdaságáért-díjat Bózvári Józsefnek és a Berkenye Faluszövetkezetnek ítélték oda. A Nemzetiségekért díjat Búzás József, pedagógus, és Nedeliczky Teréz, művelődésszervező vehette át. Nógrád Megye Sajtó-díját pedig ebben az esztendőben a Szécsényi Városi Televízió stábja kapta.

Felvételünkön a salgótarjáni rendőrkapitányság bűnügyi osztályának képviselői a díjátadást követően.

Forrás:radiofocus.hu

Címkék: díj

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 03. 10:45, vasárnap | Helyi

Megkezdődött a beiratkozás a mogyoródi Militarytáborba.

Megkezdődött a beiratkozás a katonai és rendészeti pályára irányító, egyhetes Militarytáborba, amelyet június 23-ától rendeznek Mogyoródon - közölték a szervezők.

2024. Március 03. 10:01, vasárnap | Helyi

SIMÁNDY JÓZSEF, TENOR OPERAÉNEKES

27 ÉVE, 1997, MÁRCIUS 4-ÉN HUNYT EL SIMÁNDY JÓZSEF, TENOR OPERAÉNEKES. Simándy József Kossuth-díjas magyar operaénekes, főiskolai tanár, érdemes és kiváló művész. Magyarország egyik leghíresebb tenoristája volt,

2024. Március 03. 09:43, vasárnap | Helyi

MERRE TOVÁBB SALGÓTARJÁN?

Sokan, sok helyen kérdezik mostanában: Mi a véleménye Salgótarjánról? Ön hogy érzi magát? Milyen gondjai vannak? Min változtatna? Itt feltettünk 2 egyszerű kérdést amire érdemes válaszolnia!

2024. Március 03. 09:42, vasárnap | Helyi

Ha ezt meglépik a háziorvosok, abból baj lesz.

A Magyar Orvosi Kamara felmérése szerint az alapellátó orvosok negyede a magánellátásban fog a következő három évben munkát vállalni a jelenlegi státusza rovására.