Városlista
2023. június 3, szombat - Klotild

Hírek

2014. Szeptember 23. 13:30, kedd | Helyi
Forrás: infonograd

Megyei elismerések a megyenapon

Megyei elismerések a megyenapon

Szécsényben adták át Nógrád Megyei Önkormányzat idei elismerő díjait.

Ember Csaba, balassagyarmati karnagy, és zeneiskola-igazgató, valamint dr. Bercsényi Lajos, a Szent Lázár Megyei Kórház főigazgató főorvosa vehette át ebben az esztendőben Nógrád megye díszpolgári címét. Az elismerést Szécsényben adták át a múlt hét végén, az immár nyolcadik alkalommal megrendezett megyenapon. Nógrád megye Szontágh Pál-díját dr. Pilmayer Nándornak és Jánváry Andrásnénak ítélték oda, a Bérczy Károly-díjat pedig két atléta, Papp Ildikó és dr. Kovács Dusán vehette át. A Szondi György-díjat idén a salgótarjáni rendőrkapitányság bűnügyi osztálya és Okolenszki Gábor, tűzoltó ezredes kapta. A Nógrád Gazdaságáért-díjat Bózvári Józsefnek és a Berkenye Faluszövetkezetnek ítélték oda. A Nemzetiségekért díjat Búzás József, pedagógus, és Nedeliczky Teréz, művelődésszervező vehette át. Nógrád Megye Sajtó-díját pedig ebben az esztendőben a Szécsényi Városi Televízió stábja kapta.

Felvételünkön a salgótarjáni rendőrkapitányság bűnügyi osztályának képviselői a díjátadást követően.

Forrás:radiofocus.hu

Címkék: díj

Ezek érdekelhetnek még

2023. Június 03. 03:00, szombat | Helyi

Szeles, napos szombat.

Egy hidegfront mögött az ország nagy részén sok napsütés várható, legfeljebb kezdetben nyugaton, délnyugaton fordulhat elő egy-egy zápor.

2023. Június 02. 19:55, péntek | Helyi

Rengeteg a kérdés és a gyanús döntés a nemrég átadott Balaton Park versenypálya körül!

Két belize-i cég, százmilliós adótartozásokban érintett izraeli–magyar pilóta és a lélegeztetőgépes üzlet egyik főszereplője áll a rejtélyes balatonfőkajári versenypálya-beruházás mögött.

2023. Június 02. 12:57, péntek | Helyi

Csat(t)lakozzanak Nógrád vármegyében is!

A népszerű közlekedésbiztonsági program kampánynyitó rendezvényét tartották meg a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság épületében.

2023. Június 02. 12:56, péntek | Helyi

Vannak, akik még nem Csat(t)lakoztak!

Nógrád vármegye közútjain a rendőrök továbbra is folyamatosan ellenőrzik a biztonsági öv, a gyermekbiztonsági rendszer és a bukósisak előírásszerű használatát.