Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2016. Augusztus 02. 13:30, kedd | Helyi
Forrás: police

Megverte és kifosztotta a testvérét

Megverte és kifosztotta a testvérét

Egy 44 éves férfit vettek őrizetbe a bátonyterenyei rendőrök.

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság kifosztás és súlyos testi sértés bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást K. Zoltán 44 éves bátonyterenyei lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a férfi 2016. július 29-én 16 óra körül bátonyterenyei lakóhelyén szóváltást követően több alkalommal, ököllel arcon ütötte testvérét, aki a bántalmazás következtében - az elsődleges orvosi vélemény alapján - súlyos sérüléseket szenvedett. K. Zoltán ezt követően a földön fekvő sértett karóráját leszakította, készpénzét elvette és távozott a helyszínről.

A nyomozók a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 44 éves férfit a bejelentést követően elfogták és a Bátonyterenyei Rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként kihallgatták. K. Zoltánt a nyomozók bűnügyi őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását, melyet az illetékes bíróság elrendelt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 08:45, vasárnap | Helyi

Ismét megrendezik a járműipari kiállítást Esztergomban.

Az idén 7. alkalommal nyílik meg a járműipari kiállítás Esztergomban: az Akkor és Most Jármű Expo április 27-28-án a Nagy Duna sétányon várja az érdeklődőket.

2024. Április 28. 08:00, vasárnap | Helyi

Tavaszi idő sok napsütéssel.

Sok napsütésre számíthatunk, bár a Dunántúlon és északon időnként felhők takarhatják el a napot, de csapadék sehol sem várható.

2024. Április 28. 06:31, vasárnap | Helyi

BABAMENTŐ INKUBÁTOROK

Az egészségügyi intézményeknél kihelyezett babamentő inkubátorok egy újszülöttmentő program részét képezik. A súlyos válsághelyzetbe került anyák és családok esetén előfordulhat,

2024. Április 27. 08:00, szombat | Helyi

Egyre melegebb lesz hétvégén.

Sokat fog süt majd a nap, az időnként megjelenő felhőkből északon és keleten, valamint délután nyugaton, délnyugaton elszórtan egy-egy futó zápor, zivatar még kialakulhat.