Városlista
2024. május 24, péntek - Eszter

Hírek

2021. Április 30. 19:30, péntek | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: mti

Megvan 4 milliós átoltottság

Megvan 4 milliós átoltottság

Négymillió magyar már megkapta a koronavírus elleni védőoltást - erről tett közzé egy rövid videót a miniszterelnök pénteken kora este Facebook-oldalán.

Orbán Viktor hozzátette: "Oltani, oltani, oltani! Folytatjuk!".

A kormányfő reggel a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában beszélt arról, hogy pénteken biztos eléri a négymilliót a beoltottak száma, így szombaton életbe léphetnek az új szabályok. Így a kijárási tilalom kezdete éjfélre módosul, este 11 óráig lehetnek nyitva a boltok és a vendéglátóhelyek.

A védettségi igazolvánnyal rendelkezők számára megnyílnak a vendéglátóhelyek belső terei, a szállodák, a szabadidős létesítmények, az állatkertek, múzeumok, mozik, színházak, edzőtermek és sportesemények, és ezeket a helyeket rokon kíséretében kiskorúak is látogathatják - sorolta a kormányfő.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 24. 09:48, péntek | Belföld

KSH: áprilisban 4 millió 749 ezer volt a foglalkoztatottak száma

2024. Május 24. 08:02, péntek | Belföld

Orbán Balázs: Magyarország nagy dolgokra hivatott és nagy dolgokat fog tudni elérni

Orbán Balázs reméli, új könyvének köszönhetően kiderül, hogy a jelenlegi nehéz helyzet, a háború és a \"háborús készülődés\" ellenére Magyarország \"nagy dolgokra hivatott és nagy dolgokat fog tudni elérni\".

2024. Május 24. 08:00, péntek | Belföld

Hajóbaleset Verőcénél - BRFK: megtalálták a negyedik áldozat holttestét

Megtalálták a Verőcénél történt hajóbaleset negyedik áldozatának holttestét - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) Facebook-oldalán csütörtökön.

2024. Május 23. 18:28, csütörtök | Belföld

Comic Con őrület Budapesten: Rekordszámú rajongó ünnepelte a popkultúrát

Óriási sikerrel zárult a hétvégi Budapest Mastercard Comic Con, amelyre minden eddiginél többen voltak kíváncsiak. A kétnapos eseménysorozaton 25.756 látogató vett részt, amely a tavalyi látógatószám közel kétszerese.