Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2016. Szeptember 19. 12:00, hétfő | Helyi
Forrás: police

Megszólalt a riasztó, elfogták a betörőket

Megszólalt a riasztó, elfogták a betörőket

Egy etesi italboltba és egy élelmiszerboltba tört be a két férfi és fiatalkorú társuk, akiket két órán belül elfogtak a rendőrök.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központba a távfelügyeleti diszpécser tett bejelentést, miszerint az egyik etesi élelmiszerüzletbe ismeretlen személyek betörtek, valamint a mellette lévő italboltba is megkíséreltek bemenni.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság nyomozói két órán belül azonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható R. Tamás 20 éves, K. Ignác 19 éves etesi lakosokat és 17 éves társukat.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 20 éves férfi és társai egy etesi italbolt mosdójának ablakát próbálták befeszíteteni, de a helyiségbe bemenniük nem sikerült. Ezt követően az élelmiszerbolthoz mentek, ahol annak hátsó szellőzőjét kifeszítették, melyen át az üzlet raktárába bejutottak. Ekkor a helyiség a riasztó berendezése bejelzett, ezért R. Tamás és társai a helyszínről elmenekültek, így nem tulajdonítottak el semmit.

A rendőrök a két férfit és a fiatalkorú társukat a Salgótarjáni Rendőrkapitányságra előállították és két rendbeli lopás vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A hatóság R. Tamást és K. Ignácot őrizetbe vette, míg a 17 éves fiú szabad lábon védekezik.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 12:12, péntek | Helyi

Összehangolt csapás a drogkereskedőkre!!!

Kábítószerdílereket iktattak ki a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság felderítői, 4 fő őrizetbe került.

2024. Május 03. 08:58, péntek | Helyi

MVM: júliusban egységesíti ügyfélkiszolgálását az MVM Next, az ügyfeleknek nincs teendőjük.

Az ügyfélkiszolgálás egységesítése érdekében az MVM Csoport tulajdonában álló E.ON Áramszolgáltató Kft. beolvad az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt.-be.

2024. Május 03. 08:00, péntek | Helyi

Szeles, nyárias idő.

Erősen felhős lesz az ég, és sokfelé számíthatunk esőre, záporra, zivatarra, helyenként ismét előfordulhatnak hevesebb gócok.

2024. Május 03. 07:02, péntek | Helyi

A magyar állami frankhamisítás, amellyel Franciaországot akartuk büntetni Trianonért

Egy évszázaddal ezelőtt az volt a hazafi, aki bűnözött. Aki nemzetközi botrányba sodorta hazáját a legmagasabbrangú politikusok tudtával. A hazaáruló bitangok pedig azok voltak,