Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2015. Január 19. 13:30, hétfő | Helyi
Forrás: infonograd

Megszerezte, elásta

Megszerezte, elásta

Rablás és súlyos testi sértés bűntett elkövetése miatt vettek őrizetbe egy fiatalkorút a szécsényi rendőrök.

A Szécsényi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás és súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 17 éves magyargéci fiú ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított egy magyargéci családi házba a nyitott ajtón keresztül bement, majd a lakásban tartózkodó időskorú sértettel találkozva őt szó nélkül több alkalommal megütötte, valamint a földre eső sértettet tovább bántalmazta. A gyanúsított ezt követően a lakásban kutatott és onnan pénztárcát és készpénzt vitt el. A fiatalkorú a pénztárcát eldobta, az eltulajdonított pénzt lakása udvarán elásta, melyet a rendőrök a későbbiek során felkutattak és lefoglaltak. A sértett a bántalmazás következtében súlyos sérüléseket szenvedett.

A 17 éves fiút a rendőrök elfogták a rendőrkapitányság épületébe előállították és gyanúsítottként hallgatták ki, aki a bűncselekmény elkövetését elismerte. A nyomozók a fiatalkorút őrizetbe vették, egyben előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 11:00, szerda | Helyi

Május 20-ig lehet jelentkezni a Virágos Magyarország versenyre.

Meghosszabbított határidővel, május 20-ig nyújthatják be pályázataikat a 31. Virágos Magyarország versenyre jelentkező helyi közösségek - közölte Magyar Turisztikai Ügynökség

2024. Május 01. 09:21, szerda | Helyi

Sok munkával indult a hét

Kizárta édesanyját egy második emeleti lakás teraszára két kisgyermek,Fűnyírás közben átvágtak egy gázcsonkot hétfő délután,Egy iskola tetejére szakadt egy nagy méretű faág,

2024. Május 01. 09:00, szerda | Helyi

Gyógyszertári ügyeleti beosztás Salgótarján városban 2024. május hónap.

ÜGYELETI TÁJÉKOZTATÓ

2024. Május 01. 08:00, szerda | Helyi

Szép időben majálisozhatunk.

Azaz május elsején a napsütést időnként már felhők zavarják meg.