Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2016. Augusztus 11. 15:00, csütörtök | Helyi
Forrás: police

Megszegte a távoltartás szabályait a garázda

Megszegte a távoltartás szabályait a garázda

Megszegte a távoltartás szabályait és férfi ismerősét is bántalmazta egy 39 éves zabari férfi.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság garázdaság vétség megalapozott gyanúja miatt indított eljárást P. Géza 39 éves zabari lakos ellen.

A jelenlegi adatok alapján a férfi 2016. augusztus 10-én 18 óra körül megjelent nevelt lánya zabari ingatlanjának udvarán - annak ellenére, hogy vele szemben a Salgótarjáni Járásbíróság megelőző távoltartást rendelt el - majd hangos szidalmazást követően tenyérrel és ököllel is megütötte férfi ismerőse arcát. A sértett az elsődleges orvosi vélemény alapján könnyű sérülést szenvedett a bántalmazás következtében.

P. Gézát a helyszínre érkező rendőrök elfogták, előállították és gyanúsítottként hallgatták ki, továbbá a távoltartó határozat szabályainak megszegése szabálysértés elkövetése miatt szabálysértési őrizetbe vették és három napon belül bíróság elé állítják.

Címkék: garázdaság, Zabar

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 09:10, csütörtök | Helyi

Minden mozdíthatót ellopott!

Elsősorban lakatlan házakba és azok melléképületeibe tört be, majd több százezer forint értékű tárgyakat lopott el az a férfi, akit a salgótarjáni nyomozók a napokban fogtak el.

2024. Május 02. 08:40, csütörtök | Helyi

Gyógyszertári ügyeleti beosztás Salgótarján városban 2024. május hónap.

ÜGYELETI TÁJÉKOZTATÓ

2024. Május 02. 08:00, csütörtök | Helyi

Helyenként zápor kialakulhat.

Rövidebb-hosszabb időszakokra mindenhol kisüt a nap, de az északkeleti tájak kivételével már sokfelé kialakulhat eső, zápor, zivatar.

2024. Május 01. 11:00, szerda | Helyi

Május 20-ig lehet jelentkezni a Virágos Magyarország versenyre.

Meghosszabbított határidővel, május 20-ig nyújthatják be pályázataikat a 31. Virágos Magyarország versenyre jelentkező helyi közösségek - közölte Magyar Turisztikai Ügynökség