Városlista
2019. augusztus 20, kedd - István

Hírek

2015. Október 27. 07:00, kedd | Helyi
Forrás: radiofocus

Mégsem épül új börtön Balassagyarmaton

Mégsem épül új börtön Balassagyarmaton

Nem épül börtön Nógrádban.

A következő években Kunmadarason ezerfős, Ózdon, Kemecsén, Csengerben és Komlón pedig ötszáz fő elhelyezésére szolgáló börtön épülhet - közölte az MTI-vel a Belügyminisztérium, miután lezárult a büntetés-végrehajtás telekpályázata.

Nógrádból Balassagyarmat és Bátonyterenye pályázott. Balassagyarmaton a városvezetés – politikai irányultságtól függetlenül – 2002 óta foglalkozik azzal, hogy a 170 éve működő fegyház és börtönt a város szélére helyezzék át, pályázatukat idén is beadták. Júliusban egyes lapértesülések még arról szóltak, hogy a kilenc lehetséges helyszínre szűkített körben még benne volt az Ipoly-parti város.

Bátonyterenye is beadott pályázatot, de később azt visszamondták, mivel egy fémmegmunkálással és autóipari alkatrészek gyártásával foglalkozó cég „jelentkezett be" a felajánlott ipari területre.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Augusztus 14. 12:11, szerda | Helyi

Balesetek az elmúlt napon - Nógrád megye

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel és egy anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

2019. Augusztus 12. 12:43, hétfő | Helyi

Az elmúlt nap balesetei - Nógrád megye

Az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel és két anyagi kárral járó baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

2019. Augusztus 12. 12:18, hétfő | Helyi

Kábítószer a gépkocsi utasterében

A Nógrád megyei rendőrök közúti ellenőrzés során kábítószergyanús anyagokat találtak egy személygépjárműben Mihálygergén.

2019. Augusztus 09. 14:22, péntek | Helyi

Az idős lakosok Kazáron riasztó ajtóéket kaptak a rendőrségtől

A prevenciós szakemberek időseket kerestek fel a községben, hogy otthonaikban adjanak számukra bűnmegelőzési tanácsokat.