Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2013. Október 11. 10:00, péntek | Helyi
Forrás: infonograd

Megmozdul Balassagyarmat

Megmozdul Balassagyarmat

Október 12-én, szombaton rendezik meg a „Mozdulj Gyarmat!” elvevezésű sportnapot. A BADISZVSE szervezésében 9 órakor indulhatunk a Kenessey Albert Kórháztól a Városi Sportcsarnokig, akár kerékpárral, akár kocogva.

A programokban többek között egykori olimpikonunk, Kovács Dusán, Tresó Gábor ultrafutónk, és Medvácz Lajos polgármester is részt vesz. A kerékpáros felvonulást a BADISZVSE országúti kerékpárosai és a Dózsa György Tagiskola tanulói vezetik. A legnagyobb létszámmal résztvevő munkahelyet külön is jutalmazzák majd.
9.30 órától szabadtéri és fedett sportprogramok várják az érdeklődőket. Lesz óvodás vetélkedő a Műfüves pályán, játékos vetélkedők, sorversenyek iskolások és felnőttek számára, lábtenisz, kerékpározás görgőkön és szimulátoron, fiú labdarúgó torna, büntető dobás (kosárlabda). A balassagyarmati sportegyesületek bemutatókat is tartanak (asztalitenisz, triatlon, labdarúgás), illetve egészségsátor is lesz. Minden sport aktivitásért tombolajegyet kapnak a részvevők, amin sok apró és számos értékes ajándékot nyerhetnek, 12.30 órától. A fődíj egy kétszemélyes hosszú hétvége a Hotel Medvesben.
Este indítják a fejlámpás futást, ami nem verseny, csupán egy jóízű, hangulatos együttfutás. Rajtja a Kiss Árpád iskola előtt lesz 19 órakor, az útvonal érinti a vasútállomást és a Nyírjest is.

Forrás: nogradsport.wordpress.com

Címkék: Balassagyarmat

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 09:10, csütörtök | Helyi

Minden mozdíthatót ellopott!

Elsősorban lakatlan házakba és azok melléképületeibe tört be, majd több százezer forint értékű tárgyakat lopott el az a férfi, akit a salgótarjáni nyomozók a napokban fogtak el.

2024. Május 02. 08:40, csütörtök | Helyi

Gyógyszertári ügyeleti beosztás Salgótarján városban 2024. május hónap.

ÜGYELETI TÁJÉKOZTATÓ

2024. Május 02. 08:00, csütörtök | Helyi

Helyenként zápor kialakulhat.

Rövidebb-hosszabb időszakokra mindenhol kisüt a nap, de az északkeleti tájak kivételével már sokfelé kialakulhat eső, zápor, zivatar.

2024. Május 01. 11:00, szerda | Helyi

Május 20-ig lehet jelentkezni a Virágos Magyarország versenyre.

Meghosszabbított határidővel, május 20-ig nyújthatják be pályázataikat a 31. Virágos Magyarország versenyre jelentkező helyi közösségek - közölte Magyar Turisztikai Ügynökség