Városlista
2020. február 20, csütörtök - Álmos

Hírek

2020. Január 16. 12:23, csütörtök | Helyi
Forrás: police

Megköszönte a munkájukat

Megköszönte a munkájukat

Nógrád megye rendőrfőkapitánya elismerést adott át három salgótarjáni rendőrnek.

Dr. Somssich Gabriella rendőr dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője, dr. Kalmár Zsolt rendőr ezredes, bűnügyi rendőrfőkapitány-helyettes, Palkovics Viktor rendőr alezredes, megbízott rendészeti rendőrfőkapitány-helyettes és Ponyi Béla rendőr ezredes, rendőrségi főtanácsos, a Salgótarjáni Rendőrkapitányság vezetője, valamint a szakmai vezetőjük jelenlétében 2020. január 16-án elismerő oklevelet adott át a Salgótarjáni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya három munkatársának.

A megyei rendőrfőkapitány köszönetét fejezte ki Tőzsér Roland rendőr százados, helyszínelő csoportvezetőnek, Sulyok Csaba rendőr százados, kiemelt főnyomozónak és Szabó Richárd rendőr főhadnagy, főnyomozónak, a Salgótarjáni Rendőrkapitányság illetékességi területén a napokban elkövetett többrendbeli vagyon elleni bűncselekmények felderítésében tanúsított kiemelkedő szakmai munkájáért.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 19. 13:28, szerda | Helyi

Rendszám nélkül közlekedett

Egyedi azonosító jellel visszaélés miatt indult büntetőeljárás egy 44 éves sóshartyáni férfi ellen.

2020. Február 18. 11:30, kedd | Helyi

Drog a zsebben

A rendőrök Karancslapujtő belterületén igazoltattak két férfit, akiknek a ruházatából kábítószert foglaltak le.

2020. Február 18. 11:03, kedd | Helyi

Az internet veszélyei

A rendőrök egy hét alatt több Nógrád megyei iskolában látták el tanácsokkal a diákokat a biztonságos internethasználat érdekében.

2020. Február 18. 10:43, kedd | Helyi

A kivetítős lámpák egyes típusainak jellemzői

A kivetítős éjjeli fények egészen új dimenziót nyithatnak az otthonunk éjszakai világításának a megvalósításában, ezért mindenképp érdemes jobban is megismerkednünk velük.