Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2015. Augusztus 21. 16:00, péntek | Helyi

Megkezdődik a pontvadászat a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban

Megkezdődik a pontvadászat a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban

Úgy tűnik, három csapat futhat be az első helyre, kérdés, rejthet-e meglepetést a surranópálya.

Szombaton végre kezdetét veszi a sokak által várt megyei első osztály következő évadbeli versengése. Több csapatnál is szolgáltatott kisebb-nagyobb változásokat a nyár, így egy érdekes, vélhetően több részletre szakadó küzdelemre van kilátás.
Reálisan nézve három együttes, az egyaránt jól sikerült átigazolási időszakot a háta mögött tudó Balassagyarmat, Berkenye, Cered hármas lehet harcban az aranyéremért, jelenleg még nehéz lenne különbséget tenni az említett felek között, mindnyájukban meg lehet a kellő erő ahhoz, hogy befussanak az első helyen. Surranópályán a már az előző idényben is meglepetést okozó Érsekvadkertre, illetve az eredményes felkészülést záró, masszívnak tűnő Mátranovákra lehet majd érdemes odafigyelni, mely alakulatok akár még bele is szólhatnak az élmezőny pozícióinak elosztásába.
Nagy talány lehet, hogy mire lehet majd képes a teljesen újjáalakuló SBTC, a fekete-fehérek mind pozitív, mind pedig negatív értelemben vonultathatnak majd fel érdekes eredményeket, de ennek ellenére most úgy néz ki, a mezőny első felébe várhatóak a tarjániak.
A Pásztó, Szécsény, Karancslapujtő, Nőtincs négyes minden bizonnyal szilárdan a középmezőnyben foglalhat majd helyet, komoly körbeverések is színezhetik a felvázolt társaságok erőfelmérőit.
Ezt követően a már egy ideje szeszélyesnek nevezhető Héhalom-Rimóc kettős jöhet a sorban, akik idén is fekete lóként szállhatnak ringbe.
A táblázat alján a Nagybátony és a Palotás viaskodhat, az egyaránt eseménydús időszakon túleső csapatok céljai nagyjából hasonlónak mondhatóak: elkerülni a tabella utolsó helyeit, és így vagy úgy, de minél feljebb kúszni a ranglétrán.
Bevezetőnkhöz végső summázásként még annyit tudnánk hozzátenni, hogy adott esetben akár egy érdekes bajnokságot is tartogathat a következő év, háromfelé is válhat a mezőny, egy-egy gárda felfelé és lefelé is túlontúl kiemelkedhet majd a sorozatban.

Forrás: nogradifoci.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 17. 12:00, péntek | Helyi

Pünkösd - A szentlélek eljövetelét ünneplik vasárnap a keresztények.

A Szentlélek eljövetelét ünneplik vasárnap a keresztények. A húsvét után ötven nappal tartott pünkösd - a húsvét és a karácsony mellett a harmadik legnagyobb keresztény ünnep, neve a görög pentékoszté (ötven) szóból ered.

2024. Május 17. 08:35, péntek | Helyi

Kövér László: a jövő a gyermekekben van.

A jövő a gyermekekben van, és nem a birodalmi érdekekért elesett hősi halottakban jelentette ki az Országgyűlés elnöke egy kormányzati támogatással megvalósult bölcsőde csütörtöki átadási ünnepségén, Pásztón.

2024. Május 17. 08:08, péntek | Helyi

Kövér László házelnök látogatása Salgótarjánban - 2024.05.16.

Ha az európai parlamenti (EP-) választáson bekövetkezik a normalitás, a békepártiak irányába való eltolódás, az ki fog hatni a világpolitikára is - mondta Kövér László, az Országgyűlés elnöke.

2024. Május 17. 08:00, péntek | Helyi

Viharos péntek!

Éjjel egyre nagyobb területen, pénteken pedig sokfelé számíthatunk esőre, záporra, zivatarra, valamint felhőszakadás és jégeső is kialakulhat.