Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2020. Május 31. 07:51, vasárnap | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: pixabay

Megkéseltek két embert Gyulán, egyikük meghalt

Megkéseltek két embert Gyulán, egyikük meghalt

Megkéseltek két embert Gyulán vasárnap hajnalban, a rendőrök elfogták a feltételezett elkövetőt.

A police.hu-ra feltett közlemény szerint a rendőrök előállítottak egy férfit, mert a gyanú szerint késsel megsebesített két embert. Az egyik sérült meghalt.

A rendőrségre vasárnap tett bejelentést egy gyulai nő arról, hogy a háza udvarán van egy sérült. A férfi, akinek az arcát vágták meg, a rendőröknek elmondta, hogy van még egy sérült, akit megszúrtak. Az ő holttestét a közelben, az utcán találták meg.

A rendőrök egy órán belül a 44-es főút Gyulát elkerülő szakaszán elfogtak egy férfit, a gyanú szerint ő sebesítette meg az elhunytat. A nyomozók megkezdték az elszámoltatását - olvasható a rendőrségi honlapon.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.