Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2013. December 11. 07:30, szerda | Helyi
Forrás: infonograd

Meghamisította az adásvételi szerződést

Meghamisította az adásvételi szerződést

Vádemelési javaslat közokirat hamisítás miatt a 42 éves férfi ellen.

A Rétsági Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya közokirat-hamisítás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást O. József 42 éves berceli lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2010. június 14-én egy személygépkocsi adásvételi szerződését meghamisította úgy, hogy arra a gépkocsi tulajdonosának a nevét írta alá eladóként, melyet másnap az illetékes budapesti önkormányzatnak benyújtottak, az irat alapján a gépjármű forgalmi engedélyének átírása megtörtént. A 42 éves férfival szemben a Rétsági Rendőrkapitányság a nyomozást a napokban befejezte, a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal az ügyészségnek küldte meg.

Címkék: vádemelés

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 12:00, kedd | Helyi

Újabb egyetemi megállapodást kötött a Nógrád Vármegyei Szakképzési Centrum.

A tanév végéhez közeledve a technikumi diákokat a vizsgák, a továbbtanulás illetve az elhelyezkedési lehetőségek foglalkoztatják leginkább.

2024. Április 16. 08:55, kedd | Helyi

Várják a javaslatokat az egész napos sebességmérő akció helyszíneire.

Huszonnégy órás sebességmérő akciót tart a rendőrség április 19-én reggel 6 órától, a helyszínekre bárki tehet javaslatot.

2024. Április 16. 08:25, kedd | Helyi

Mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezető mutatkozott be a Deltában.

A mesterséges intelligencia (MI) segítségével megalkotott műsorvezető mutatkozott be a Duna tudományos-ismeretterjesztő műsorában, a Deltában - hangzott el az M1 hétfő esti Híradójában.

2024. Április 16. 08:00, kedd | Helyi

Erős lehűlés jön esővel, széllel.

Északon és a Dunántúlon sokfelé számíthatunk tartós esőre, délen és keleten a napos-gomolyfelhős időben inkább záporok, délkeleten néhol zivatarok valószínűek.