Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2011. November 24. 15:15, csütörtök | Helyi
Forrás: infonograd/NMRFK

Meghamisította a forgalmit

Meghamisította a forgalmit

A feleség azért hamisította meg az autó forgalmiját, hogy egy hónappal tovább használhassák.

2011. november 23-án este 20 óra 15 perckor a Bátonyterenyei Rendőrkapitányság Közrendvédelmi és Közlekedésrendészeti Osztály járőrei Bátonyterenyei közterületi szolgálata során Nagybátony és Kisterenye városrész közötti útszakaszon ellenőriztek egy Lada típusú személygépkocsit és annak vezetőjét. A gépjármű iratainak, így forgalmi engedélyének ellenőrzése során – a nyilvántartó adatai alapján – megállapították, hogy annak műszaki érvényessége 2011. november 3-án lejárt, azonban a forgalmi engedélyben a műszaki érvényesség ideje 2011. december 3-ra volt javítva. A gépjármű utasa, azaz a gépjárműt vezető férfi felesége a helyszínen elismerte, hogy a közokirat műszaki érvényességét ő javította ki tollal azért, hogy azt továbbra is használhassák. Cselekményébe nem avatott be senkit, de a gépjárművezető felelősségét a rendőrség vizsgálja.
A rendőrök a 28 éves bátonyterenyei nőt a rendőrkapitányságra előállították és közokirat hamisítása bűntette miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A gépjármű forgalmi engedélyét a hatóság lefoglalta.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 04:58, péntek | Helyi

Rendkívüli sajtótájékoztató Salgótarjánban 2024. 04. 18.

Salgótarján - Becsó Zsolt országgyűlési képviselő sajtótájékoztatót tartott.

2024. Április 18. 17:40, csütörtök | Helyi

NGM: az Otthonfelújítási program felhívásának közzétételét széleskörű szakmai egyeztetés előzi meg.

Az Otthonfelújítási program felhívásának közzétételét széleskörű szakmai egyeztetés előzi meg közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM)

2024. Április 18. 17:00, csütörtök | Helyi

EM: Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban.

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM)

2024. Április 18. 16:30, csütörtök | Helyi

Adagolásjelölési hiba miatt kivonják a forgalomból egy epilepszia kezelésére szolgáló gyógyszer két gyártási tételét-

Adagolásjelölési hiba miatt kivonják a forgalomból az epilepszia kezelésére szolgáló egyik gyógyszer két gyártási tételét